ריאל מדריד תפתח הערב (רביעי, 19:55) את שלב הבתים של ליגת האלופות כשתארח את שחטאר דונייצק באצטדיון אלפרדו די סטפנו. הבלאנקוס מגיעים אחרי שהפסידו לראשונה בליגה העונה, 1-0 לקאדיס בשבת, והם ינסו להתאושש על חשבונם האוקראינים שלא הפסידו בחמשת המחזורים האחרונים.
אחרי האכזבה מול קאדיס, זינאדין זידאן יערוך כמה שינויים בהרכב, כשקאסמירו ופרלאן מנדי צפויים לפתוח ב-11. סרחיו ראמוס שנפצע בשבת הוצא מחוץ לסגל כדי לא לסכן אותו לפני הקלאסיקו בשבת, מה שאומר שאדר מיליטאו עשוי לפתוח לצד רפאל וראן. מי שלא ישחקו הערב הם מרטין אודגור, אלברו אודריוסולה ואדן הזאר הפצועים. ייתכן וזידאן יחליט להעניק מנוחה לקרים בנזמה לפני ברצלונה, כשלוקה יוביץ' יקבל מקום בהרכב.
"המשחק היחיד שאנו מתכוננים אליו כרגע זה שחטאר", אמר מאמן ריאל מדריד לקראת המשחק. "אני יודע שרבים מהשחקנים שלהם לא יכולים לשחק, אבל הם עדיין קבוצה תחרותית ויש להם סגל עמוק. אנחנו רוצים לפתוח את המפעל בצורה טובה, אנחנו יודעים מה אנחנו להשיג, אבל יש הרבה קבוצות שרוצות לזכות בליגת האלופות".
זידאן התייחס להפסד מול קאדיס: "זו ההזדמנות שלנו לשנות כיוון, אני מקווה שתראו ריאל מדריד שונה".
הזווית הישראלית במשחק היא כמובן מנור סולומון, שעשוי לנצל את החוסרים הרבים בהרכב של שחטאר, ואולי יקבל בעצמו את המקום ב-11. כך או כך, בקבוצה בחרו בתמונה של הישראלי הצעיר להופיע על כרזת המשחק.
ДЕНЬ МАТЧА! ЛИГА ЧЕМПИОНОВ ВОЗВРАЩАЕТСЯ!
#РеалШахтер
@ChampionsLeague, 1-й тур группового этапа
19:55
Стадион «Альфредо Ди Стефано», Мадрид
«Футбол 2»
Матч-центр: https://t.co/qSkDxeaMI8 #UCL pic.twitter.com/tOd7Yw4U4Y— FC SHAKHTAR DONETSK (@FCShakhtar) October 21, 2020
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
