"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דוניס: "מצאתי את התלכיד הנכון"

לאחר הניצחון על כפ"ס, מאמן מכבי ת"א הודה כי אחרי הפתיחה הרעה של העונה, הוא איתר את הנוסחה לשיפור ביצועי הקבוצה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // דוניס, הערב בבלומפילד

לאחר פתיחת עונה לא טובה, מכבי תל אביב, אלופת המדינה, השיגה את ניצחונה הביתי הראשון העונה בליגה ואת השלישי ברצף בסה"כ לאחר שהביסה 0:3 את הפועל כפ"ס. יונתן כהן היה המצטיין על המגרש כאשר בישל פעמיים לאלכסנדר פשיץ' ודן ביטון והוסיף שער משלו.

מאמן מכבי תל אביב גיאורגיוס דוניס אמר בסיום המשחק: "צריך לראות את המגמה ולהמשיך להשתפר. יש לנו איכות מקדימה. יונתן כהן במצב טוב יותר, גם דן ביטון. אני חושב שאנחנו מיישמים הרבה דברים שאנחנו עובדים אליהם באימונים. כשהגעתי למועדון לא מצאתי את היציבות כאן. אחרי שהרבה שחקנים נגרעו לי בגלל הקורונה היתה לי חוסר יציבות ועכשיו המטרה היא למצוא את היציבות. מצאתי את התלכיד הנכון ועכשיו אנחנו צריכים סגל יציב".

תורג'מן, הערב בבלומפילד // צילום: אלן שיבר
תורג'מן, הערב בבלומפילד // צילום: אלן שיבר

עמיר תורג'מן מאמן הפועל כפר סבא ניתח מהצד שלו ואמר: "קודם כל אנחנו צריכים לדעת שמכבי תל אביב קבוצה מאוד טובה ואנחנו תלויים בהם. היתה לנו החמצה מאוד גדולה שאחריה קיבלנו את השער. זה מאכזב, מצד שני ידענו שיהיה קשה נגד מכבי. ממשיכים קדימה. התקדמנו וזה מה שחשוב. היה לנו שבוע לא קל שהצלחנו לעבור אותו בהצלחה יחסית עם ניצחון על מכבי חיפה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר