"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל ב"ש תנסה להתחזק בשלושה שחקנים
אבוקסיס מעוניין לחזק את הסגל, חלוץ אוסטריה וינה אלון תורג'מן מועמד • תיבדק אפשרות לצירוף חלוץ זר במוקמו של ג'ונתן אגודלו • במועדון דחו את הטענות לפיהן ז'וסואה הורחק בכוונה
צילום: אלן שיבר // ז'וסואה. "היה עצבני"

הפועל ב"ש תנסה להתחזק בשלושה שחקנים

אבוקסיס מעוניין לחזק את הסגל, חלוץ אוסטריה וינה אלון תורג'מן מועמד • תיבדק אפשרות לצירוף חלוץ זר במוקמו של ג'ונתן אגודלו • במועדון דחו את הטענות לפיהן ז'וסואה הורחק בכוונה

ליאב נחמני
, עודכן

בהפועל ב"ש היו מרוצים מהנקודה שהשיגה הקבוצה מול מכבי חיפה (1:1), אך מבינים כי חובה לחזק את הסגל בחודש ינואר. המאמן יוסי אבוקסיס מעוניין בשלושה שחקנים לפחות. בב"ש בודקים את האפשרות לצרף את החלוץ אלון תורג'מן, ששייך לאוסטריה וינה. בבירת הנגב הבהירו כי כרגע אין שום דבר קונקרטי, אך שמו של תורג'מן עלה כאפשרות.

מעבר לכך, שוק החלוצים הישראלים אינו רווי בשמות נוצצים, ועל כן תיבדק האפשרות גם לצרף חלוץ זר. אם כך יקרה, במועדון ינסו להתיר את חוזהו של ג'ונתן אגודלו, שגם כך אינו זוכה להרבה דקות משחק. מעבר לכך, אבוקסיס מעוניין בעוד קשר אחורי ובלם.

בתוך כך, הקשר הפורטוגלי ז'וסואה, שספג כרטיס אדום לקראת הסיום מול מכבי חיפה, ייעדר ממשחק הליגה הבא. בב"ש דחו את הטענות לפיהן הפורטוגלי הורחק בכוונה לכאורה, כדי שיוכל לשחק בגביע מול מכבי ת"א. "הכרטיס האדום שלו היה באוויר עוד לפני הצהוב. הוא היה עצבני מדי במחצית השנייה" אמרו במועדון.

בנושא אחר, במועדון הדרומי ממשיכים לעקוב אחרי מצבם הבריאותי של השחקנים בעקבות העובדה כי החלוץ אנתוני וארן נמצא חיובי לקורונה. "רוב שחקני הסגל כבר היו חולים בקורונה, אבל עדיין צריך לשים לב" אמרו במועדון. במידת הצורך, יעברו במועדון בדיקות קורונה נוספות, על אף העובדה כי כל השחקנים ואנשי הצוות יצאו שליליים בבדיקה שנערכה ביום שלישי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...