"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הנזקים שייגרמו הם לשנים רבות"

במינהלת הליגות לכדורגל מפעילים לחצים על אנשי משרד הבריאות ושרי הממשלה שיתכנסו היום, במטרה להחזיר את המשחקים בסופ"ש • "עוד שבוע בלי משחקים זה אסון"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // המאמצים הגדולים יביאו להחרגת הכדורגל?

יום דרמטי לכדורגל הישראלי. הממשלה תתכנס היום (שלישי) על מנת לדון בהארכת הסגר עד לסוף החודש, ובמינהלת הליגות לכדורגל חוששים כי בניגוד להבטחות שניתנו להם לפני כשבועיים - משרד הבריאות והממשלה לא יאפשרו לליגות הבכירות לשוב לשחק. אם הכדורגל לא יחזור לפעילות בסופ"ש הקרוב כמתוכנן, המינהלת תכנס את הדירקטוריון ותבחן אפשרות הכרזה על סיום עונת המשחקים 20/21.

המשמעות של סגירת הליגה היא הרסנית מבחינה מקצועית אבל בעיקר מבחינה כלכלית. הסיבה העיקרית לכך שבמינהלת בכלל מעלים את אופציית ההכרזה על סיום העונה נובעת מכך שגם במצב הנוכחי, כלומר אם הליגה תחודש בסופ"ש, ייערכו שני מחזורים כמעט בכל שבוע.

לוח זמנים רצחני שכזה עלול לגרום לפציעות של שחקנים ומסכן את בריאותם. וזאת, מפני שבשנה שעברה הליגות הופסקו הליגות באירופה לתקופה ארוכה והיה ניתן לחדשן בחודשים יוני ויולי, אך העונה הליגות לא הופסקו ועונת המשחקים חייבת להסתיים במאי.

יושב ראש מינהלת הליגות, ארז כלפון, ששלח אתמול מכתב בהול בנושא לראש הממשלה, בנימין נתניהו, מפעיל לחצים גדולים על אנשי משרד הבריאות והפוליטיקאים השנים כדי למנוע את הגזירה ולהחזיר את הכדורגל: "גם עכשיו אנחנו נמצאים על הקשקש מבחינת הלו"ז, עוד שבוע או שבועיים בלי משחקים זה אסון", אמרו במנהלת.

כלפון. מפעיל לחצים כבדים // צילום: אלן שיבר

כלפון הדגיש לכל הגורמים הרלוונטים כי אף ליגה לא עצרה את פעילותה, אפילו במדינות ששם נגיף הקורונה משתולל, כך שאין שום סיבה שהכדורגל לא יחזור. עוד הוסבר כי במקרה וייאלצו להודיע על סיום העונה מדובר בפגיעה כלכלית של אלפי משפחות, שתהיה בריחה של שחקנים לליגות אחרות באירופה, והרבה קבוצות לא ישרדו את הפגיעה הכלכלית, וכמובן פגיעה חסרת תקדים במישור הבינלאומי.

"אם הכדורגל לא יחזור עכשיו אולי נצטרך לסגור את הליגות. זו תהיה כריתת מטה לחמם של אלפי בתי אב", אומרים במנהלת הליגות, "הנזקים שיכולים להיגרם לנו הם לשנים רבות. מקווים שהממשלה לא תתן יד להרס הספורט"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר