"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מי שפייבוריט צריך להוכיח את זה על המגרש"

מאמן מכבי חיפה ברק בכר לפני קרב הצמרת מחר מול מכבי ת"א: "אנחנו מכבדים אותם, נצטרך לבוא אגרסיביים – זה המפתח" • הקפטן נטע לביא: "לא מסתכלים על ההיסטוריה, נעשה הכל כדי לנצח"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // בכר. "כל משחק מצריך הכנה מנטלית"

מכבי חיפה תתארח מחר (רביעי, 20:45, ספורט 5) אצל מכבי ת"א. לראשונה מזה הרבה שנים הירוקים מגיעים למשחק כשהם מעל היריבה המושבעת בטבלה. חיפה ראשונה במרחק 8 נקודות על הצהובים שבמקום השני, ומאמן הקבוצה ברק בכר התייחס לכך במסיבת העיתונאים לקראת ההתמודדות.

"מי שפייבוריט צריך להוכיח את זה על המגרש ולא בדיבורים" אמר המאמן והוסיף: "אנחנו משחקים נגד קבוצה טובה ואנחנו מכבדים אותם. יש לנו את המטרות שלנו. בכל משחק יש את העניין המנטלי, גם לפני סכנין לא ידענו אם יש משחק או לא. בסוף הם עלו עם הרכב חזק. גם שם היתה צריכה להיות הכנה מנטלית וגם למשחק הזה יש הכנה מנטלית, מקצועית ופיזיולוגית".

בכר נשאל מה צריך לעשות כדי לחזור מבלומפילד עם ניצחון וענה: “צריך לבוא למשחק הזה ולעשות את הדברים שעשינו עד עכשיו במהלך העונה, דברים שהביאו אותנו לאן שהגענו. צריכים לבוא אגרסיביים ולעשות את הדברים מקצועית כמו שצריך. זה המפתח".

על ההבדלים בין הקבוצה הנוכחית לזו של העונה שעברה: “לא נכון לעשות השוואות. צריך לפרגן למה שהיה פה עונה שעברה, למרקו, לצוות שלו שעשו עונה נהדרת והשאירו בסיס מצוין, אבל השנה דברים שונים. הבאנו שחקנים אחרים, הליגה היא שונה. צריך להתייחס לעונה הזאת ולא לעונה שעברה".

לביא (עם הכדור). "מודעים לחשיבות המשחק" // צילום: עמי שומן

הקפטן נטע לביא התייחס לכך שבשנים האחרונות מכבי חיפה מתקשה מאוד לנצח את מכבי ת"א: “אנחנו לא מסתכלים על ההיסטוריה, רק על המשחק הקרוב. צריכים לעשות העבודה, נשתדל לעשות אותה על הצד הטוב ביותר. המאמן מכין אותנו בצורה הכי טובה כמו בכל משחק. אנחנו לא נספר מה אנחנו עומדים לעשות, נעשה את זה על המגרש. לא מסתכלים לטווח הארוך יותר מדי. מודעים לחשיבות המשחק. ננסה לעשות הכל על מנת לנצח עבור המועדון ועבור הקהל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר