"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במכבי ת"א זועמים: "ז'וסוואה מתנהג כמו פרחח"

אנשי האלופה לא נרגעים מהתקרית שבה נתפס הפורטוגלי במצלמות הטלוויזיה יורק על אבי ריקן במהלך ה-0:1 על הפועל ב"ש • מחמאות לבן חיים ושביעות רצון מהמאמן פטריק ואן לוון

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ז'וסוואה. יועמד לדין?

קצב צבירת הנקודות של מכבי ת"א מאז שפטריק ואן לוון מונה למאמן הקבוצה הוא פשוט אדיר. אחרי הניצחון 0:1 אתמול (שני) על הפועל ב"ש, המאזן של ההולנדי עומד על קצת יותר מ-90 אחוזי הצלחה, עם 19 מתוך 21 אפשריות.

"פטריק מצליח כי הוא עושה הכל פשוט", אומרים במכבי ת"א, "הקבוצה וההגנה עומדת כמו שצריך, יש לו שיטה מאוד ברורה של 4:3:3, וגם אם הכדורגל לא בשמיים - אנחנו מנצחים. זה מה שחשוב".

רק שתקרית מכוערת אחת, שבה שחקן היריבה ז'וסוואה ירק על אבי ריקן, העיבה על הניצחון הגדול. "ז'וסוואה מתנהג כמו פרחח", אומרים במכבי, "נמאס שהוא מרשה לעצמו לעשות מה שבא לו. פעם טל בן חיים מקבל ממנו מרפק לצלעות, פעם אלמוג כהן מדמם בגללו. ההתנהגות שלו מבישה". במכבי מקווים שהפורטוגלי, בעזרת מצלמות הטלוויזיה, יועמד לדין משמעתי בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל ואף יורחק מכמה משחקים.

בקבוצה שיבחו את יכולתו של בן חיים, שכבש משחק שני ברציפות וסידר ניצחון יקר לצהובים: "טל זה נכס. כיף לראות אותו ככה", אמרו במכבי.

המגן אנדרה גראלדש פתח אתמול לראשונה בהרכב מאז חזרתו לקבוצה ואמר: "הייתי מוכן לשחק, והדבר הכי חשוב הוא שניצחנו את ב"ש ואת מכבי חיפה. ב"ש קבוצה טובה ותמיד קשה לשחק מולם, אבל השגנו את השער שנתן לנו את הניצחון. עכשיו צריך להתרכז במשחק הבא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר