"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ריקן: "עבור רגעים גדולים, אתה חייב לסבול"
כשהיא בפיגור של שני שערים, האלופה יצאה למשחק הגומלין בקייב • קשר מכבי ת"א: "נצטרך לסבול כדי להשפיע גם במגרש. אנחנו מאמינים תמיד"
צילום: האתר הרשמי של מכבי ת"א // פטריק ואן לוון בדרך לקייב. יש אמונה

ריקן: "עבור רגעים גדולים, אתה חייב לסבול"

כשהיא בפיגור של שני שערים, האלופה יצאה למשחק הגומלין בקייב • קשר מכבי ת"א: "נצטרך לסבול כדי להשפיע גם במגרש. אנחנו מאמינים תמיד"

שי ארצי
, עודכן

כשהיא בפיגור של שני שערים זכר למפגש ביום חמישי בבלומפילד, מכבי תל אביב יצאה היום (שלישי) לאוקראינה לקראת משחק הגומלין מול שחטאר דונייצק בשלב 32 האחרונות של הליגה האירופית.

הבוקר קיימה הקבוצה אימון במתחם PenguinPickUp בקריית שלום, בו גם עשתה היכרות עם כדור החורף של הליגה האירופית, שמותאם למשחקים על משטח מושלג. מיד לאחר האימון יצאה הקבוצה לקראת המשחק בקייב (חמישי, 19:55).

"ראינו במשחק הראשון שאנחנו משחקים מול קבוצה מאוד איכותית" אמר אבי ריקן לפני ההמראה, "לפרקים במשחק הראשון גם הוכחנו שאנחנו יכולים להתמודד מולם. עכשיו אנחנו נוסעים עם המון אמונה שכן אפשר לעשות משהו.

אבי ריקן. האמונה כמוטיב מרכזי // צילום: האתר הרשמי
אבי ריקן. האמונה כמוטיב מרכזי // צילום: האתר הרשמי

"אני מאמין שהניסיון ישחק פה תפקיד מרכזי, נצטרך לסבול כדי להשפיע גם במגרש. ברגעים גדולים, אתה סובל. חשוב לנו להראות שאנחנו יכולים להבקיע שערים גם ביום חמישי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על העובדה שכמות מסוימת של קהל תוכל להיכנס לאצטדיון בקייב: "נחמד מאוד שהקהל חוזר למגרשים, היה עוד יותר נחמד אם האוהדים שלנו היו יכולים לעודד אותנו ביום חמישי שעבר. נקווה שגם בקרוב מאוד אצלנו נוכל לראות אוהדים במגרשים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...