כשהיא עם רצף של שישה ניצחונות רצופים, שלא היה לה מאז 2017, הפועל ב"ש תארח הערב (20:15) את בני סכנין במטרה לשמור על המקום הראשון ולהלחיץ את מכבי חיפה לפני משחקה מחר מול מכבי ת"א.
הקשר רמזי ספורי חש השבוע ברע והחסיר אימון, אך מאז ישנה הטבה משמעותית במצבו והוא יפתח בהרכב של רוני לוי. "ניצחון שלנו ילחיץ את חיפה לקראת המשחק שלה מול מכבי ת''א", אמרו שחקנים בב"ש, שמודעים לחשיבות של המפגש עם בני סכנין.
המגן הפורטוגלי הלדר לופס יחזור להרכב במקומו של חאתם אלחמיד. האחרון ישחק כבלם, ואיאד אבו עביד יחכה על הספסל. בקישור, דוידה פטרוצ'י האיטלקי עשוי לקבל הזדמנות ב־11 לצידו של מריאנו בריירו.
מנגד, בסכנין צפויים לא מעט שינויים. מחמוד קנדיל יפתח בשער במקומו של גד עמוס, והקשר מרואן קבהא יחסר בעקבות הרחקה. ניר לקס ישחק במקומו. גם איברהימה קונטה לא יעמוד לרשותו של שרון מימר בשל הרחקה. מוטי ברשצקי חזר לסגל מהרחקה ואמור לפתוח במקומו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
