"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי נתניה: חיפושים אחר בלם וחלוץ

לאחר התיקו המאופס מול בית"ר ירושלים, היהלומים רוצים חיזוק • שי קונסטנטין: "אם ירדנו מאוכזבים מהדשא, זה אומר הכל"

,עודכן
0השמעה
לם. חיפוש אחרי חיזוק בנתניה, צילום: ברני ארדוב

חלון העברות של ינואר יפתח השבוע ובמכבי נתניה רוצים להתחזק בעיקר בשתי עמדות - הבלם והחלוץ. התיקו אפס אתמול (שבת) נגד בית"ר ירושלים רק חיזק את הצורך בהבאת שחקן התקפה נוסף.

המטרה של נתניה היא להחתים בלם זר, כאשר מספר מועמדים נבדקו לאחרונה וכנראה שאחד מהם יצורף. היהלומים רוצים להחתים חלוץ ישראלי בכיר ופזלו לעבר שחקנים ממכבי תל אביב דוגמת איילון אלמוג, אבל פחתו הסיכויים לשחרורו וכעת בנתניה שוקלים צירוף חלוץ זר.

בנתניה היו מעודדים מהחזרה של עדן קארצב, שנכנס לשחק במחצית השנייה אחרי היעדרות בת שלושה חודשים והם ימשיכו לשלב אותו בהדרגה, כאשר המטרה היא שיוכל לפתוח בגביע נגד הפועל באר שבע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המגן שי קונסטנטין, אקס בית"ר ירושלים, התייחס לתיקו של קבוצתו ואמר: "אם ירדנו מאוכזבים מהדשא אז אני חושב שזה אומר הכל. אנחנו כבר ארבעה משחקים ללא הפסד כולל הגביע, אנחנו צריכים להרים את עצמנו גם מהתיקו הזה ולחזור לנצח כי בסופו של דבר בשביל זה אנחנו משחקים. היה קצת מרגש לשחק נגד בית"ר, אבל אין סנטימנטים וזה לא מעניין. אני מכבד אותם, אוהב אותם, אבל אני 300% במכבי נתניה"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר