"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אין שוער שמתקרב לרמה של טננבאום"
בקריית שלום החמיאו לשוער, שלמעשה היה אחראי לעלייה של מכבי ת"א לרבע הגמר בעזרת שתי הצלות מטורפות • טננבאום: "אני אוהב לגמור את המשחק כמה שיותר מהר"
טננבאום. חזרו למוכר והטוב | צילום: מאור אלקסלסי

"אין שוער שמתקרב לרמה של טננבאום"

בקריית שלום החמיאו לשוער, שלמעשה היה אחראי לעלייה של מכבי ת"א לרבע הגמר בעזרת שתי הצלות מטורפות • טננבאום: "אני אוהב לגמור את המשחק כמה שיותר מהר"

שי ארצי
, עודכן

הקטר הצהוב לא עוצר. גביע או ליגה, סגל חסר או סגל מלא, מכבי תל אביב ממשיכה לנצח משחק אחרי משחק, לא משנה מה הסיטואציה, ואתמול היא העפילה לרבע גמר הגביע, שאותו היא מפנטזת להניף לראשונה מאז 2015.

"יכולנו במחצית הראשונה להוביל 5:1", אמר המאמן פטריק ואן לוון, שלא הסתיר את אכזבתו מכך שהקבוצה לא עשתה זאת וקצת הסתבכה בדקות הסיום. ההולנדי גם הסביר כי הוציא את ריקן, חוזז ודוידזאדה על מנת לתת להם מנוחה לקראת הדרבי.

הקפטן שרן ייני הצטיין אבל גיבור המשחק היה שוב דניאל טננבאום עם שתי "הצלות מטורפות", כפי שהחמיאו לו חבריו, שמשוכנעים כי מהרגע שיקבל את האישור לשחק בנבחרת ישראל, בחודש אוגוסט, אחרי שישלים חמש שנים בארץ, הוא יהפוך לשוער הראשון של הנבחרת. "אין שוער שמתקרב לרמה של טננבאום", אמרו במכבי.

הקהל הצהוב חוגג, אתמול בסמי עופר // צילום: מאור אלקסלסי
הקהל הצהוב חוגג, אתמול בסמי עופר // צילום: מאור אלקסלסי

טננבאום עצמו סיפר כי: "ההצלה במחצית הראשונה היתה ממש קשה ואם היינו סופגים זה היה 2:2 והיה סיפור אחר לגמרי. ההצלה הראשונה היתה יותר קשה מזו בסוף המשחק אבל ההצלה השניה היתה יותר חשובה. אני אוהב לגמור את המשחק כמה שיותר מהר, לנצח 3 או 4 וללכת שמח הביתה, אבל יצא שעזרתי לקבוצה".

השוער סיכם: "יכולנו לגמור את המשחק הרבה לפני, אבל העיקר שעברנו שלב. המטרה שלנו השנה בגביע היא להגיע לגמר. יש לנו דרבי עכשיו, מקווים שכמה יותר אוהדים יוכלו להגיע לדרבי, הולך להיות משחק קשה".

ומה קורה בגזרת הפצועים? במכבי יקוו כי לפחות אחד מהפצועים דן גלזר, אנדרה ג'ראלדש ואנריק סבוריט, יהיה כשיר לדרבי, אך הסיכויים לכך לא גבוהים.

בלקמן ואראל מחליפים מחמאות, אתמול בסמי עופר // צילום: מאור אלקסלסי
בלקמן ואראל מחליפים מחמאות, אתמול בסמי עופר // צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...