הפועל ב"ש ניצחה הערב (רביעי) 1:2 את הפועל ת"א באחד המשחקים הטובים שלה העונה, והטוב ביותר של דנילו אספרייה, שהוכיח שסבלנות עם זרים משתלמת. ב"ש סוגרת עוד שבוע בפסגת הליגה עם יכולת מעודדת לקראת המשך המשחקים בליגה. הקבוצה של רוני לוי עם 11 מחזורים ללא הפסד – הרצף הטוב ביותר בתולדותיה.
"שמח שהקהל נהנה וקיבל ניצחון, זה חשוב מאוד", אמר המאמן רוני לוי, "אני מתחיל לראות את מה שאני מבקש מהשחקנים ואני מרוצה. שמח על הרקורד שיש לקבוצה (11 משחקים ללא הפסד) אבל הכל מחייב המשכיות. שחקנים חדשים חייבים את הסבלנות ואת הזמן וההוכחה זה אספרייה, שנתן היום משחק מעולה".
עוד הוסיף המאמן: "הסגנון החדש טוב לנו, אבל כמובן שנתאים את הסגנון ליריבה, ובתחושה שלי שאם הקהל איתנו, והוא אכן איתנו, אז הוא השחקן ה-12. לחצנו טוב מאוד בשטח של ת"א הייתה תחושה של שער באוויר, וכמובן שהדרישות שזה יהיה לאורך כל המשחק ובהיבט ההתקפי אהבתי מה שראיתי".
"דור מיכה שחקן מגוון ואיכותי והוא יכול לשחק גם בכנף וגם באמצע ואני אדע להסתדר עם כולם. פחות הייתי מרוצה שאחרי שכבשנו ירדנו למטה וראיתי את הירידה ביכולת ונעבוד על זה. מתעלם מהביקורת על שכטר לאחר ההכשלות שלו ברחבה. שכטר שחקן מנוסה ואני אכן מאמין לו. הוא גורם ליריב לעצור אותו בעבירות, והצגות הוא לא עושה".
איאד אבו עביד סיכם: "אני תמיד לרשות המאמן, בכל עמדה: הן מגן והן בלם, וכל מה שרוני יבקש הוא יקבל ממני. היה לי את הביטחון לקחת את הפנדל ואני שמח שכבשתי. מכבד את הפועל ת"א וכרגע כולי למען הפועל ב"ש. ניצחון חשוב על מנת להמשיך במומנטום להמשך".
בצד המפסיד ניר קלינגר שיתף בתחושות והלין על השיפוט: "תחושות קשות שבשני משחקים אנחנו משחקים טוב וללא נקודות ומצד שני על החמצות שהיינו צריכים להבקיע ולא הבקענו. מבחינתי שני הפנדלים לא היו ויש תחושה שמשהו לא בסדר. לחצנו גבוהה ניסינו להחזיק את הכדור ואת המצבים שהיו לנו החמצנו וקשה לי עם זה ומתסכל מאוד. היתה רמה טובה קצב טוב מצבים טובים ב"ש עם שחקנים וספסל מעולה, באנו לנצח וזה הכי מתסכל אותי.
"מה מונע מכם לקבל את ההחלטה הנכונה בואר זה נשגב מבינתי מה עוד צריך להביא? אולי אינפרא אדום. זה משגע אותי. הגענו לסדרת המשחקים הידועה במצב של סגל קשה וסגל מאולתר אבל לפעמים אין ברירה אלא לאלתר, ולקראת המשחק הבא נמשיך בדרך שלנו ונחזור למסלול הנצחונות".
דן איינבינדר הוסיף: "אנחנו נצמדים לחוקים ורוצים לסמוך על השופטים סומכים על הדרך שלנו ואני בטוח שזה גם יביא תוצאות. מצפה לנו משחק קשה בראשון נקווה שנגיע מרוכזים וללא מתנות וטעויות ליריב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
