הפועל נוף הגליל פתחה את העונה עם 7 נקודות מתוך 9, אך מאז צברה רק נקודה מתוך ה-12 האחרונות. מנכ״ל הקבוצה, גיל ברעם, מזהה ירידה ביכולת של השחקנים ואחרי התבוסה למכבי פ"ת, הגיע הבוקר (שלישי) לאימון הקבוצה וערך אסיפה קשה.
"אני דורש מכם 200 אחוז על המגרש, פחות דיבורים והרבה יותר מעשים" הבהיר ברעם והוסיף: "כולם צריכים להפנים שזו ליגת העל ועל טעויות משלמים. דורש הרבה יותר מחויבות. מותר להפסיד, אבל לא כמו נגד מכבי פ"ת".
לצד הדברים הללו, בנוף הגליל יבדקו בתקופה הקרובה את האפשרות לחזק את חוליית ההגנה בבלם נוסף, לאור פציעתו של טומלין גוטיירי (גוטי). הבעיה היא שניתן לצרף כרגע רק שחקנים חופשיים או להמתין עד חודש ינואר. שמו של מיקי סירושטיין מהפועל חיפה עלה כאפשרות להגיע, אך הוא חתום על חוזה בקרית חיים ואם נוף הגליל תרצה, היא תיאלץ להמתין לו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
