"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קטן ומתוק: 0:1 חשוב למכבי חיפה על סלביה פראג

הירוקים הגיעו עם הגב אל הקיר כשהם במקום האחרון בבית ועם ניצחון על הצ'כים (בתוספת ניצחון של פיינורד אל אוניון ברלין) - קפצו למקום השני • גודסווי דוניו הכריע בדקה ה-24

,עודכן
0השמעה
גודסויי דוניו. ניצחון חשוב מאוד בסמי עופר, צילום: מאור אלקסלסי

אומרים שעדיף סנטימטר מזל מקילומטר של שכל. אז למכבי חיפה היה את המזל כדי להשיג הערב (חמישי) ניצחון ראשון בשלב הבתים של הקונפרנס ליג, 0:1 ביתי על סלביה פראג.

זה לא שהאלופה הישראלית היתה רעה מול הצ'כים, אבל לפעמים צריך שהכל יתחבר כדי לקחת את הניצחון, וזה בדיוק מה שקרה בסמי עופר.

ג'וש כהן תפס יום בשער, מלך שערי הליגה הצ'כית, יאן קוכטה, החמיץ מול שער חשוף, עלי מוחמד היה בכל מקום במגרש וחיפה קיבלה גם עזרה מלמעלה, תרתי משמע. כי קוראים לכובש שער הניצחון גודסווי (פירושו דרך האל) דוניו, וחיפה היתה צריכה הרבה עזרה, גם ממקומות רוחניים.

צילום: מאור אלקסלסי,

סלביה איכותית יותר, ושלא יספרו סיפורים על חיסורים משמעותיים בהרכב. זו שנה שנייה ברציפות שלא הולך להם בארץ הקודש. שנה אחרי שהפסידו 3:1 להפועל ב"ש במשחק בו ישבו על השער של האדומים, הם עשו זאת שוב בסמי עופר בחלקים רבים של המשחק, אבל חזרו הביתה ללא נקודות.

ברוכה הבאה מכבי חיפה לזירה האירופית, לראשונה זה 8 שנים ניצחון בשלב בתים. זה קורה בבית איכותי מול יריבה חזקה. ניסיון גדול להמשך הדרך בשנים הבאות ועוד מחסום בדרך, כמו שרק ברק בכר יודע.

צילום: מאור אלקסלסי,
צילום: מאור אלקסלסי,
צילום: מאור אלקסלסי,
צילום: מאור אלקסלסי,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
צילום: מאור אלקסלסי,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר