ביטון מול נוף הגליל במחזור הקודם. בדריכות | צילום: מאור אלקסלסי

בן ביטון: "יש יוקרה מעבר לשלוש הנקודות"

מגן הפועל ת"א מוכן למפגש מול בית"ר ירושלים והוסיף: "יש תחושות של דריכות ושל נכונות" • ניר קלינגר: "אנחנו צריכים לעשות מבחינתנו את כל מה שאפשר, את כל מה שניתן במסגרת ההכנות המקצועיות שלנו”

לאחר פתיחת עונה מוצלחת שכללה שני ניצחונות, הפועל ת"א לא רשמה ניצחון בשלושת המחזורים האחרונים. מחר (שני, 20:45) האדומים ייפגשו לקרב מסקרן את בית"ר ירושלים, היריבה המושבעת לעיני כ-23 אלף צופים באצטדיון בלומפילד.

לקראת המשחק, הקבוצה ערכה היום את האימון המסכם ולאחר מכן קיימה מסע"ת בהשתתפות של ניר קלינגר והמגן בן ביטון. המאמן אגב עדיין מתלבט עם לפתוח במערך של שלושה בלמים או להישאר במערך הרגיל עם שני בלמים בלבד והוא צפוי לקבל החלטה מחר לקראת שעת המשחק.

“אין ספק שבשבוע של משחק נגד בית”ר ירושלים אני מרגיש את הדריכות, אני מרגיש את המתח שהולך וגואה לקראת סוף השבוע ואנחנו מסיימים את ההכנות שלנו למשחק", אמר קלינגר. "אין לי שום ספק שהשחקנים מבינים כמה המשחק הזה חשוב, לא רק בהיבט של הנקודות ובהיבט של הריצה שלנו בטבלה, אלא כמובן עבור המועדון, עבור האוהדים, כמה יוקרתי המשחק הזה, וברור שאצטדיון בלומפילד מחר יהיה מלא והמשחק הזה יהיה מאוד מעניין, אגרסיבי, אנחנו צריכים לעשות מבחינתנו את כל מה שאפשר, את כל מה שניתן במסגרת ההכנות המקצועיות שלנו”.

עוד הוסיף קלינגר: “נצטרך להיות מאוד ממוקדים ומפוקסים בדברים שעובדים לנו טוב מבחינה התקפית וכמובן בדברים שעבדו לנו פחות טוב במשחקים הקודמים. זה חשיפה מאחור בגלל שהשחקנים שלנו חושבים יותר התקפה, יותר קדימה, אז אנחנו נחשפים הרבה מאחור. אבל עבדנו על זה, אנחנו די ממוקדים בעניין הזה, אני מקווה שהשילוב של הדברים פלוס הטירוף שיש בקבוצה ואני מרגיש אותו יביא אותנו מחר לשיא”.

בן ביטון שגדל בהפועל ומודע לחשיבות המשחק הוסיף: “יש תחושות של דריכות, של נכונות. תמיד כיף לשחק במשחקים גדולים כאלה, אנחנו יודעים כמה המשחק הזה חשוב גם לקהל שלנו, איזה יוקרה יש מעבר לשלוש נקודות. התכוננו בצורה מאוד טובה כל השבוע, התאמנו טוב ואנחנו כבר מחכים למחר ואנחנו רוצים מאוד להראות כדורגל טוב, להשיג תוצאה טובה ובאמת לשמח את הקהל שלנו”.

שחקני הפועל, היום לצד הרכבים החדשים שלהם, צילום: באדיבות הפועל ת"א

בתוך כך, המועדון וחברת הרכב והליסינג קל-אוטו חתמו על הסכם חסות ושיתוף פעולה. באירוע השקה חגיגי ומרשים שנערך במתחם חודורוב, במעמד הנהלת המועדון, צוות מקצועי ושחקני הקבוצה, כמו גם בכירי חברת קל-אוטו, סופקו לאנשי המועדון רכבים חדשים מדגמי ניסאן סנטרה החדשה, ניסאן קשקאי, רנו גראנד סניק ורנו קולאוס.

בהסכם החסות ושיתוף הפעולה שנחתם בין הצדדים, הכולל גם עסקת ליסינג, חברת קל-אוטו תעניק חסות לקבוצה הבוגרת של מועדון הכדורגל הפועל תל-אביב, כאשר לוגו החברה מודפס בגב חולצות השחקנים, בנוסף למגוון אלמנטים שיווקיים הנכללים בפרטי ההסכם.

מנכ"לית מועדון הכדורגל הפועל תל אביב, אודליה פרידמן, אמרה: "שיתוף הפעולה עם חברת קל אוטו היה טבעי ומהלך אסטרטגי חשוב עבור שני מותגים חזקים, החולקים ערכים משותפים של מצוינות. כמועדון כדורגל בכיר בישראל, השאיפה שלנו היא תמיד להעניק לעובדים ולשחקנים את הטוב ביותר. ברצוני לברך את חברת קל אוטו על הצטרפותה למשפחה האדומה, מאחלת לנו שיתוף פעולה פורה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אסף שרעבי, סמנכ״ל הליסינג ׳קל-אוטו׳: ״אנחנו מתרגשים לקחת חלק לראשונה בסיפור הצלחתה של הפועל תל-אביב, קבוצה שנוסדה לפני כמעט 100 שנה, הייתה ועודנה חלק בלתי נפרד מנוף הספורט הישראלי. שיתוף הפעולה הייחודי המשלב רכבים וחסות המתפרס לאורך 3 שנים הינו ראשון מסוגו בענף ואנחנו שמחים ומודים לשחקנים ולהנהלה על קבלת הפנים החמה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...