ג'ון אוגו, אקס הפועל ב"ש, הסביר במענה לשאלות האוהדים ברשתות החברתיות מדוע עזב את הקבוצה. הקשר האחורי הניגרי ששיחק בב"ש בין השנים 2014-2019 וזכה בשלוש אליפויות רצופות, התייחס להחתמות האחרונות של הקבוצה, שהביאה לשורותיה שלושה משחקני מכבי ת"א – דור מיכה, איתן טיבי ואיתי שכטר.
"מעולם לא עזבתי בעצמי את הפועל ב"ש, הם העזיבו אותי בלי סיבה", כתב אוגו לאוהד שכתב כי הוא מתגעגע לשחקן ועצוב שעזב את הקבוצה. "אבל הי, הם החתימו את האויבים שאיחלו לי למות בזמן שנלחמתי בשביל המועדון שבנה אותי ובשבילכם האוהדים. מתגעגע אליכם".
השחקן הוסיף: "במשחק האחרון שלי כשזכינו באליפות הבקעתי נגד מכבי ת"א. כולכם זוכרים איך אוהדי מכבי שרו ואיחלו לי למות בזמן שאמי נאבקה בסרטן? אני כל כך עצוב כשאני רואה אתכם מקופחים ככה".
לסיום כתב: "אני תמיד אשמח לחזור ולהילחם עבורכם אפילו עם רגל אחת. אני לא צריך אף אחד שידבר בשמי, אני יודע מי אני ומה אני יכול לעשות. כדורגל הוא חיי עד יומי האחרון".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
