דאבור. מודה ועוזב ירוחם | צילום: אלן שיבר

רוטנשטיינר: "דאבור חלק מהנבחרת, אני לא מבדיל בין ערבים ליהודים"

מאמן הנבחרת על שריקות הבוז שספג חלוץ הופנהיים: "אוהב אותו מאוד, הוא צריך להיות חלק מהנבחרת" • על ערן זהבי הוסיף המאמן: "אי אפשר להרגיע את השחקן הזה, הוא תמיד רוצה עוד ועוד" • זהבי עצמו אמר: "מאמין שאפשר להגיע למונדיאל, אבל אסור לנו לחשוב על זה. דאבור יודע שעשה טעות, זו חוויה לא נעימה"

נבחרת ישראל רשמה הערב  (מוצ"ש) את אחד הניצחונות הגדולים שלה בהיסטוריה – 2:5 אדיר מול אוסטריה בסמי עופר. בסיום המשחק החמיא המאמן וילי רוטנשטיינר לשחקניו אבל התעקש להנמיך ציפיות מהנבחרת שנמצאת כעת במקום השני בבית מוקדמות מונדיאל 2022: "לא צריך לחלום על הפלייאוף, אנחנו צריכים סבלנות, אנחנו במקום השני אבל יש עוד הרבה משחקים, יש לנו משחק קשה מול דנמרק בשלישי".

על שריקות הבוז למונאס דאבור אמר המאמן: "אני מאוד אוהב אותו. אני נוצרי, מאז שהגעתי לנבחרת אני לא מבדיל בין יהודים לערבים, אני בטוח שהקהל לא ישרוק בוז לדאבור במשחק הבא. הוא שחקן נהדר, הוא מנהיג, הוא משחק בבונדסליגה, והוא צריך להיות חלק משמעותי בנבחרת ישראל".

וילי רוטנשטיינר, אלן שיבר

על ערן זהבי, שמתקרב לשיא של מוטל'ה שפיגלר: "הוא תמיד רוצה עוד ועוד, אני מנסה להרגיע אותו אבל אי אפשר להרגיע ולעצור את השחקן הזה. אני שמח שהוא חלק מהנבחרת".

דאבור חוגג את השני של ישראל, אלן שיבר

זהבי עצמו סיכם את המשחק שבו כבש צמד ועלה ל-31 משחקים במדי הנבחרת: "תחושה מדהימה, משחק גדול של כל הנבחרת. השחקן הכי טוב היה נבחרת ישראל, אחת, מיוחדת. יש לנו משחק חשוב ביום שלישי בדנמרק, אני לא רוצה לשמוח מדי. יש לנו קרב מטורף מול דנמרק, קשה לרדת לקרקע אחרי משחק כזה".

עוד הוסיף החלוץ: "להתחיל לעשות חישובים של נקודות, זה לא טוב לנבחרת ישראל. אנחנו צריכים להיראות באיך להיראות טוב כקבוצה, ואני מאמין שאפשר לעשות את זה אבל נראה ממשחק למשחק".

שריקות הבוז לדאבור: "חוויה לא נעימה, מונאס ציפה לזה. הבנו את הקטע, היה, נגמר. התמודדנו עם זה יפה כנבחרת. יש לנו מדינה יפה עם הרבה קונפליקטים, בואו נהיה מאוחדים לפחות בנבחרת. אני לא פה להגן עליו, הוא עשה טעות והוא יודע שהוא עשה טעות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
זהבי בטירוף, אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...