בשבוע הבא נבחרת ישראל תחזור לקמפיין מוקדמות מונדיאל 2022 והיום (שישי) פורסם הסגל לקראת שלושת המשחקים הקרובים.
במוקד, ניצבים עומר אצילי ומונאס דאבור, שקיבלו את הזימון הצפוי לאחר היעדרותם מהמדים הלאומיים. קשר מכבי חיפה לא שיחק כבר חמש שנים במדי הנבחרת ולא קיבל את הזימון בשנה האחרונה לאחר פרשת "הכדורגלנים והקטינות", אך הביע נכונות לחזור.
דאבור גם כן לא זומן לשני משחקיה האחרונים של הנבחרת אחרי פוסט שפרסם בזמן מבצע "שומר החומות" אך גם הוא הבהיר את דבריו בפני אנשי ההתאחדות ובאופן פומבי וזכה לחזור.
ערן זהבי ומנור סולומון ימשיכו להוביל את ההתקפה בכחול-לבן, כמו גם שון וויסמן וליאל עבדה שמככב בסלטיק.
מי שלא קיבל זימון ולא במפתיע, הוא שוב ליאור רפאלוב. הקשר ההתקפי של אנדרלכט ממשיך לעשות חיל בליגה הבלגית אבל בכל הקשור לעיניהם של אנשי הכדורגל בישראל, הוא ממשיך לא לקבל קרדיט. יונתן כהן גם הוא לא בסגל.
ביום רביעי הקרוב, ה-1.9, תפגוש הנבחרת את איי פארו בחוץ. בשבת, ה-4.9 תארח בסמי עופר את אוסטריה ובשלישי לאחר מכן, ב-7.9, תצא למשחק חוץ קשה בדנמרק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
