מכבי תל אביב תתארח מחר (ראשון) בסמי עופר, למשחק אלוף האלופים נגד מכבי חיפה. מדובר כמובן בתואר הראשון של העונה כשהזוכה מקבלת גם כרטיס לחצי גמר גביע הטוטו. היום קיימו שתי הקבוצות מסיבת עיתונאים.
"מסוג המשחקים שאתה מצפה להם כמאמן", אמר מאמן הצהובים פטריק ואן לוון. "לא הצגנו את היכולת שהיינו צריכים להציג בקונפרנס ליג אך אני יכול להיות מרוצה מאיך שסיימנו את המשחק".
בהמשך אמר ההולנדי: "יש לנו סגל חסר וזה גרם לנו לתת הזדמנות גדולה להרבה שחקנים צעירים. מרוצה מהם וממחנה האימונים. הם ישתלבו, יש עוד דרך ארוכה".
על המשחק מחר אמר המאמן: " זה לא רק משחק קדם עונה עבורנו, אנחנו רוצים לנצח. נשתף יותר שחקנים בגלל המשחקים באירופה אך עדיין התוצאה מחר חשובה לנו".
על חיפה: "ראיתי את האיכות שלה נגד קייראט. הופתעתי מהתוצאה. לדעתי חיפה נמצאת במצב טוב מאיתנו במשחקים הרשמיים".
גם המגן הימני של מכבי אנדרה ג'ראלדש נכח במסיבת העיתונאים. כשנשאל על סוגיית הזרים אחרי מבצע "שומר החומות" אמר: "המשפחות לא הרגישו בטוחות. שמחנו שמכבי אפשרה לנו לצאת, כשהמצב נרגע חזרנו לישראל. עכשיו הכל טוב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
