"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אכזבה במכבי ת"א, גלזר: "בטוח שנעבור אותם בבלומפילד"

קשר מכבי ת"א אחרי ה-0:0 מול סוטייסקה: "לא מרוצים מההופעה ולא מהתוצאה" • לקראת אלוף האלופים מול מכבי חיפה ביום ראשון: "תהיה מלחמת עולם"

,עודכן
0השמעה
גררו, צילום: מכבי ת"א האתר הרשמי

"אנחנו לא מרוצים. לא מההופעה ולא מהתוצאה", כך סיכם קשר מכבי ת"א, דן גלזר, את ההופעה של קבוצתו אתמול (חמישי) בתיקו אפס נגד סוטייסקה במוקדמות הקונפרנס ליג והוסיף: "אני בטוח שבבלומפילד נעשה את העבודה ונעבור אותם".

הקשר התייחס לכך שסגנית האלופה לא ניצחה קבוצה שעל הנייר הרבה פחות איכותית ממנה ואמר: "אין קל באירופה, אין קל בכדורגל. צריך להבין את זה. מהרגע הראשון אנחנו צריכים לתת את מלוא הכבוד ליריבה. לא סתם הם במוקדמות המפעל, אנחנו קבוצה יותר טובה אבל נצטרך להראות את זה במשחק הבא ולנצח. כמובן שהאדום שיבש את התוכניות אבל זה חלק מהמשחק. אני לא רוצה לדבר על השופטים".

לקראת אלוף האלופים אמר גלזר: "אנחנו מודעים לזה ששיחקנו לא טוב וככה מכבי לא צריכה להיראות. כבר ביום ראשון הקרוב יש לנו מלחמת עולם נגד מכבי חיפה וביום חמישי בעזרת השם נעשה את העבודה ונעבור לשלב הבא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במכבי היו מרוצים מההופעה של השוער הצעיר דניאל פרץ, וכן מאוסמה חלאיילה, שנכנס כמחליף והיה מאוד אנרגטי. גלזר אמר על השניים: "אני מאוד מתרגש בשביל דניאל, בן דוד שלי, שהוא כמו אח שלי הקטן. אני מאוד מאמין בו ובטוח שיצליח בגדול. גם אוסאמה נכנס מצוין למשחק ואני בטוח שהוא ייתן לנו המון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר