ההדחה של מכבי חיפה ממוקדמות ליגת האלופות אחרי ההפסד 2:0 לקייראט אתמול (רביעי), גרם לרבים לתהות כיצד אלופת ישראל מודחת כך מול קבוצה מקזחסטן. כן, אנחנו בישראל רגילים לזלזל, אבל מתברר שההרכב של הקזחים אתמול שווה יותר כסף מה-11 של ברק בכר.
על פי האתר "טרנספר מרקט" שווי ההרכב הכולל של מכבי חיפה שפתח במשחק החוץ אתמול בעיר אלמטי מגיע לסכום מוערך של 8,200,000 יורו, כאשר דולב חזיזה ועומר אצילי בעלי השווי הגבוה ביותר – כ-1.2 מיליון יורו כל אחד.
זה אולי יפתיע לא מעט אנשים, אבל השחקנים של אלופת קזחסטן אתמול היו שווים הרבה יותר ממכבי חיפה. לפי "טרנספר מרקט" שווי ההרכב של קייראט מוערך ב-11,500,000 יורו, כאשר שישה שחקנים מוערכים בלמעלה ממיליון יורו כל אחד.
באופן כללי הסגל של מכבי חיפה מוערך ב"טרנספר מרקט" בכ-18.9 מיליון יורו, לעומת הקזחים שהסגל הכולל שלהם מוערך בכ-21.4 מיליון יורו.
האלופה הישראלית תמשיך את העונה האירופית במוקדמות הקונפרנס ליג, כאשר תפגוש את דינמו טביליסי הגאורגית ב-22 ביולי למשחק הראשון, והגומלין יתקיים שבוע לאחר מכן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
