מכבי חיפה תארח הערב (20:00) את קייראט בסיבוב המוקדמות הראשון של ליגת האלופות. אצטדיון סמי עופר צפוי להיות כמעט מלא בכ־25 אלף ירוקים.
זו השנה השנייה ברציפות שחיפה פוגשת את אלופת קזחסטן במסגרת האירופית. לפני שנה הירוקים חלפו על פניהם עם ניצחון 1:2 קשה, אם כי הפעם, עם קהל ביציעים, במועדון מקווים לנצח ולצאת לגומלין בשבוע הבא עם תוצאה טובה.
הצוות המקצועי ניתח את היריבה והעביר מסר לשחקנים כי מדובר בקבוצה טובה אף יותר מזו שהיתה בארץ אשתקד. הדגש העיקרי ניתן לחלוץ ארתור שושנצ'ב, מלך שערי הקבוצה.
"זו קבוצה שמנצחת בליגה וכובשת הרבה שערים. יש לנו טקטיקה נכונה ונעשה הרבה עבודה כדי לנצח את המשחק", אמר המאמן ברק בכר והוסיף: "זו הפעם השלישית שאני פוגש אותה במוקדמות. קבוצה חזקה מאוד, היא בשיא העונה שלה ושמרה על רוב שחקניה.
"הפעם המשחק השני יהיה שם וגם יהיה קשה. אנחנו מתמקדים במשחק הראשון, ואני מקווה שהמידע שיש לנו יעזור לנו לנצח את הקבוצה מחר".
מבחינת ההרכב, בכר צפוי לפתוח במרכז ההגנה עם רמי גרשון לצידו של בוגדן פלאניץ'. עופרי ארד הפצוע ייעדר. בחלק הקדמי מסתמן כי צ'ארון שרי, עומר אצילי ודין דוד ישחקו יחד. בקישור האחורי, נראה כי עלי מוחמד, נטע לביא ומוחמד אבו פאני ישחקו יחד, בעוד חוסה רודריגס, שסבל בסוף השבוע מגב תפוס, יפתח על הספסל.
חשוב לציין כי החל מהעונה אופ"א ביטלה את חוק שערי החוץ, כך שאין להם חשיבות בסיכום התוצאה של שני המשחקים בין הקבוצות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
