מכבי תל אביב התחילה להיערך לחלון ההעברות של ינואר ובמועדון בוחנים אפשרויות לחיזוק בשתי עמדות: כנף ומגן שמאלי. בימים אלה נבחנים מספר מועמדים לעמדת המגן השמאלי והצהובים בודקים את האפשרויות שעומדות בפניהם.
הקושי להביא שחקנים זרים עשוי להשפיע על אופי החיפוש ולא מן הנמנע שבמועדון יבדקו אצל שחקנים שכבר היו או משחקים בישראל. הדבר יסייע להם להשתלב בלי צורך להתאקלם במדינה וליגה חדשה.
אחד השמות שעשויים להתאים הוא אריאל מנדי מהפועל חיפה, שמציג יכולת טובה וכבר מעורר עניין מצד מספר קבוצות. הסנגלי בן ה-31, שרשם העונה כבר שער ושלושה בישולים, יכול להיות אופציה טובה למוליכת הטבלה.
שני פצועים חזרו לאימונים
במקביל, במכבי עוקבים גם אחר מצבם של הפצועים. כריסטיאן בליץ' אמור לחזור לסגל לאחר פגרת הנבחרות, ואילו לגבי נועם בן הרוש ההערכה היא שישוב למגרשים במהלך חודש דצמבר. במועדון מקווים ששניהם יוכלו לחזור בהדרגה ולהשתלב מחדש בסגל.
דני גרופר ויון ניקולאסקו כבר חזרו לאימונים עם הקבוצה ומילר צריך להחליט מתי וכיצד הוא רוצה לשלב אותם. השניים החלימו מקרע ברצועה הצולבת וחזרו לפעילות אחרי שהושבתו חודשים ארוכים.
"השופטים הודו בטעות, אבל זה לא עוזר"
אחרי ההפסד בדרבי בגמר גביע הטוטו, מכבי ת"א תנסה לחזור למסלול הניצחונות מחר (שני, 20:00) כשתתארח באצטדיון ברחובות אצל הפועל רמת גן. מילר ושחקניו יבטיחו שבוע נוסף בפסגה אם ינצחו את העולה החדשה של מסאי דגו.
במסיבת העיתונאים לקראת המשחק, הסקוטי התייחס לפנדל שלא נשרק לזכות דור פרץ בדרבי: "היה צריך להיות פנדל. השופט יכול לטעות, אבל בשביל זה יש VAR. הם הודו בטעות, אבל זה לא עוזר. זה מאכזב, זה היה יכול להוביל לשוויון, אבל זאת לא הסיבה שהפסדנו".
מילר דיבר גם על היכולת הירודה של אופק מליקה לאחרונה ותמך בו: "התפקיד שלנו לגרום לו להרגיש ביטחון". על ג'יימס טברנייר אמר: "אנחנו משחקים בדרך שונה מזו ששיחק קודם לכן, שם הוא היה חלק מרכזי בהתקפה ואצלנו הוא משני. פגרת הנבחרות תעזור לו להשתלב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

