אנדרו אידוקו הוא הלהיט של הפועל ירושלים בפתיחת העונה, עם שער רביעי הערב (שבת) נגד מכבי פתח תקווה - אבל במועדון מכירים אותו היטב כבר יותר משנתיים. המשחק הסתיים ב-2:4 לירושלמים, בזכות שלושער של נדים וראסנה, שהגיע גם הוא ל-4 כיבושים העונה.
החלוץ הניגרי בן ה-20 הגיע לישראל בקיץ 2024 בכלל כדי לשחק בקבוצת הנוער, אלא שהיכולת שלו גרמה לאנשי המועדון להקפיץ אותו במהירות לסגל הבוגר. מאז הוא כבר הפך לשחקן משמעותי בהתקפה, והעונה הקצב שלו השתדרג משמעותית.
אידוקו, שנולד בצפון ניגריה, סיפר כי גדל באזור שמכונה "הברזיל של הצפון" בשל כמות הכישרונות שיוצאים ממנו. הדרך שלו לישראל לא הייתה מובנת מאליה. כשקיבל את ההצעה להגיע להפועל ירושלים, הוא התלבט, ואמו ביקשה יומיים להתפלל לפני שאישרה לו לצאת לדרך. בסופו של דבר הוא הגיע לבירה, וזיו אריה וליאור זדה היו בין הדמויות המשמעותיות בקליטה שלו במועדון.
חתם על חוזה ל-3 שנים
בהפועל ירושלים זיהו מהר מאוד את הפוטנציאל. המועדון מתאר אותו כשחקן שמשלב עוצמה, טכניקה וסיומת ברחבה, ובסיום עונת הבכורה שלו הוא אף חתם על חוזה חדש לשלוש עונות נוספות. בעונה שעברה כבש ארבעה שערים ובישל פעמיים בכל המסגרות, והעונה הוא כבר הגיע לארבעה שערים ובישול בתוך זמן קצר.
אידוקו כבר הספיק לספק העונה צמד מול קריית שמונה, והערב מול הפועל פתח תקווה הוסיף שער נוסף.


