דיווח: מכבי תל אביב הגיע לסיכום על רכישת שחקן חדש

בצרפת טוענים כי הצהובים הגיעו להסכם עם מץ על רכישת הקיצוני מורגן בוקלה, שכבר נמצא בדרכו לישראל • כדי לרשום אותו, במועדון יצטרכו למצוא פתרון עבור יון ניקולאסקו

קני מילר | צילום: עמי שומן

מכבי תל אביב בדרך להחתים שחקן זר נוסף. על פי דיווחים בצרפת, מחזיקת הגביע הישראלית הגיעה לסיכום עם מץ על העברתו של הקיצוני הקמרוני מורגן בוקלה, שלא היה בתוכניות המקצועיות של קבוצתו.

בימים האחרונים שנותרו לחלון ההעברות, הצהובים חיפשו שחקן זר שיהיה השמיני בסגל במקומו של יון ניקולאסקו, שצפוי למצוא יעד אחר בהשאלה. לפי דיווח בצרפת, נערכו בימים האחרונים שיחות בין הצדדים שהצליחו להבשיל לכדי חתימה.

בוקלה בן ה-22 גדל במחלקות הנוער הצעירות של מץ והושאל בשנתיים האחרונות לקבוצות מהליגות הנמוכות בצרפת. מכבי ת"א תהיה התחנה הראשונה שלו מחוץ לצרפת. בוקלה נמצא כבר בדרכו לישראל וצפוי לחתום על חוזהו בקרוב, אך ההרשמה שלו תהיה רק לאחר שיימצא יעד חדש לניקולאסקו.

עד כה הצהובים הצליחו לפנות שלושה זרים מהסגל - הנרי אדו, הייטור וקרווין אנדרדה, שהשאלתו לרסיפה נסגרה היום (שבת). במקומם הצליחו להביא את אסטר סוקלר וג'יימס טברנייר, כאשר נותר עוד זר אחד שצריך לעזוב על מנת שיוכלו לרשום את בוקלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני מכבי תל אביב | צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...