מליגת העל: הקבוצה שרוצה את הכישרון של מכבי תל אביב

עילאי בן סימון שהוזכר כמועמד לעבור להפועל חיפה במסגרת עסקה עם אלון תורג'מן, מועמד לקבוצה נוספת מהליגה הבכירה

Loading...

הפועל פתח תקווה נכנסה לתמונה בנוגע לקשר הצעיר של מכבי תל אביב עילאי בן סימון. הקבוצה של עומר פרץ מעוניינת לאפשר לו לצבור דקות משחק וניסיון במסגרת עסקת השאלה לעונה הקרובה.

שמו של בן סימון עלה גם כאחת האפשרויות שנבחנו בעסקה אפשרית בין מכבי תל אביב להפועל חיפה על אלון תורג׳מן, כפי שפורסם ב"היום". כעת, גם המלאבסים מגלים עניין בקשר הצעיר, שעשוי לעבור בהשאלה.

בן סימון, שחגג במרץ האחרון את יום הולדתו ה-17, נחשב לאחד הכישרונות הבולטים במחלקת הנוער של מכבי תל אביב. הקשר הצעיר כבר השתלב באימוני הקבוצה הבוגרת ואף שותף בעונה שעברה במסגרת הליגה האירופית, ובדצמבר חתם על חוזה חדש לשלוש שנים, עד תום עונת 2028/29.

במכבי מאמינים מאוד בפוטנציאל שלו, כשהמטרה היא להשאילו לקבוצה שבה יוכל לשחק באופן קבוע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בן מנספורד, עילאי בן סימון וג'ק אנגלידיס | צילום: מכבי תל אביב, האתר הרשמי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...