מכבי תל אביב מעוניינת להחתים חלוץ ישראלי ולאור הקשיים מול גיא מלמד, היא סימנה את אלון תורג'מן שמרשים בפתיחת העונה בהפועל חיפה. הצהובים בוחנים מספר אפשרויות לעסקת טרייד במסגרתה ירכשו את החלוץ הוותיק בן ה-35.
עילאי בן סימון ולוטם אסרס מועמדים לעבור בהשאלה תמורת תורג'מן, כשגם אופציה של העברת שחקן אחד בתוספת פיצוי כספי נמצאת על הפרק. בעלי הפועל חיפה יואב כץ יהיה זה שיכריע האם להוציא את המהלך לפועל, בהתאם למו"מ שצפוי להתנהל בין המועדונים.
שכרו של תורג'מן לא יהווה בעיה עבור הצהובים ותנאיו האישיים אמורים להיסגר במהירות, אם כץ ייתן אור ירוק לביצוע העסקה. במקרה כזה, תורג'מן יתחרה על עמדת החלוץ במכבי ת"א לצד הסלובני אסטר סוקלר ואלעד מדמון.
תורג'מן בכושר שיא
סוקלר נרכש מראדניצ'קי 1923 יותר מוקדם הקיץ והוא חלק את העמדה עם סייד אבו פרחי, עד מכירתו של האחרון לקולורדו ראפידס מליגת ה-MLS. הסלובני תפס מאז את המקום בהרכב וגם כבש צמד בניצחון הגדול 1:4 מול הפועל באר שבע בטרנר.
אחרי שבעונה שעברה, אותה התחיל בהפועל ב"ש ובינואר עבר להפועל חיפה, כבש תורג'מן תשעה שערים בלבד בכל המסגרות, את העונה הנוכחית הוא פתח בסערה והבקיע שבעה שערים בשמונה משחקים בכל המסגרות - כולל שער אדיר בטרנר מול הדרומיים.
במהלך הקריירה שיחק במכבי חיפה, הפועל ת"א, בני יהודה והפועל ב"ש, וגם היה בחו"ל באוסטריה וינה ו-ויסלה קרקוב. בגיל 35 הוא עשוי להגיע למכבי ת"א ולנסות לסייע לה להחזיר את האליפות, אחרי שבעונה שעברה סיימה רק במקום השלישי.


