פנה לשחקן מכבי תל אביב: הבקשה הראשונה של ג'יימס טברנייר

המגן האנגלי ביקש ללבוש את החולצה מספר 2, ושחקן אחר בסגל נענה לבקשתו: "הוא ביקש, והכל בסדר" • קני מילר סיפר: "הוא לא שיחק בחו"ל וזה משהו שהוא רצה לעשות, המועדון עבד קשה להביא אותו"

נועם בן הרוש, מגן מכבי תל אביב, ויתר על החולצה עם המספר 2 בשביל שחקן הרכש ג'יימס טברנייר, שערך אתמול (שני) הופעת בכורה בהרכב של מכבי תל אביב בניצחון 1:4 על הפועל ב"ש באצטדיון טרנר. 

בן הרוש, ששיחק גם הוא בהרכב על המשבצת של רוי רביבו, אמר על הוויתור לטברניייר: "אני לא מסתכל על זה, הוא ביקש והכל בסדר, הכל משמיים". בן הרוש התייחס גם להגעתו של האנגלי: "כמו כולם, אני חושב שזה שחקן ברמה גבוהה. נכון, על העמדה שלי, אבל אני יכול לקחת את זה למקום הכי טוב וללמוד ממנו".

המגן הישראלי גם התייחס לעזיבת רביבו: "כל הזדמנות שיתנו לי אני אקח אותה בשתי ידיים ואתן את כל כולי בכל אימון ומשחק ואוכיח למאמן שלי שאני צריך לשחק". על פתיחת העונה המצוינת של מכבי תל אביב בליגה ועל הדרבי התל אביבי במחזור הקרוב, אמר בן הרוש: "אנחנו מסתכלים צעד-צעד, ניצחנו שלושה משחקים והפנים להפועל תל אביב, משחק חשוב מאוד ונבוא מפוקסים".

ג'יימס טברנייר | צילום: אלן שיבר

קני מילר: ג'יימס טברנייר יביא הרבה"

המאמן קני מילר נשאל על החתמתו של ג'יימס טברנייר והקשר המיוחד שהביא אותו לישראל: "זו הייתה שיחה מתמשכת שנפרסה על פני מספר שבועות. הוא שיתף במחשבות שלו ורצה לנסות משהו שונה. הוא לא שיחק בחו"ל במהלך הקריירה שלו, וזה משהו שהוא רצה לעשות. פשוט הצגתי בפניו אפשרות. המועדון עבד קשה מאוד מאחורי הקלעים כדי לוודא שזה יקרה.

"זו החתמה גדולה עבור המועדון. כולם יראו את האיכויות שלו. אחרי שלושה או ארבעה ימי אימונים בלבד הוא נכנס ונתן הופעה חזקה מאוד, יחד עם שאר השחקנים. המטרה היא לבנות אותו בהדרגה, ובשבועות הקרובים נראה את הכי טוב שלו".

קני מילר | צילום: אלן שיבר

על התוצאה אמר המאמן: "הרגשתי שהתחלנו ממש טוב. אנחנו יודעים בדיוק מול מה אנחנו הולכים להתמודד כשאנחנו משחקים נגד באר שבע. התחלנו טוב והראינו חדות קלינית אמיתית בשלב מוקדם של המשחק כדי לעלות ליתרון כפול", אמר.

"זה היה יכול להיות אפילו יותר. כשהגיע הכרטיס האדום שלהם, זה סוג של שינה את המשחק והרגשתי שהורדנו קצת את העין מהכדור לקראת סוף המחצית הראשונה. הרגשנו שהמשחק גמור, אבל במחצית העברנו מסר ברור שאנחנו צריכים לעלות, להחזיר את השליטה, ורצינו לוודא שאנחנו שולחים מסר. במחצית השנייה שוב היינו יכולים להבקיע עוד חמישה או שישה שערים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני מכבי תל אביב חוגגים | צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר