"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש העדפה: מיכאל אוחנה בחר יעד חדש בליגת העל

הקשר התלבט בתקופה האחרונה בין מספר הצעות, אבל בסופו של דבר העלאת השכר של האקסית הובילה אותו לבחור בה • הוא צפוי להחליף את הכוכב שביקש להשתחרר והיום יגיע לבית הדין

0השמעה
מיכאל אוחנה , קובי אליהו
מיכאל אוחנה | צילום: קובי אליהו

מיכאל אוחנה יעדיף את עירוני טבריה על פני הפועל פתח תקווה, כאשר בטבריה העלו את ההצעה הכספית לקשר, שנמצא כעת בדרך לחזרה למועדון.

כפי שפרסמנו, כבר במהלך הקיץ ניסו בטבריה להחזיר את אוחנה, לאחר עונה אחת במכבי חיפה, אך הקשר התלבט בין מספר הצעות. כעת, בעקבות העלאת ההצעה מצד טבריה, נראה כי אוחנה עשוי להצטרף לקבוצה כבר בימים הקרובים.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

מיכאל אוחנה | צילום: קובי אליהו

בטבריה מבינים כי גיא חדידה אינו מעוניין להמשיך במועדון ומחפשים עבורו מחליף, כאשר אוחנה מסתמן כמועמד המרכזי. זאת בצל הסיטואציה סביב חדידה, שביקש להשתחרר מיידית מחוזהו ולהפוך לשחקן חופשי על רקע פרשת העירויים. הקשר יתמודד היום עם המועדון בדיון נוסף בבית הדין, בעוד עירוני טבריה עצמה תעמוד לדין בפרשה ביום רביעי הקרוב.

במקביל, במועדון יש שביעות רצון גדולה לאחר הניצחון השני העונה, שמחק בשלב זה את מינוס הנקודות שהיה לקבוצה בתחילת העונה בעקבות העונש בפרשת החוזים הכפולים. עם זאת, בטבריה מבינים כי אין מקום לנוח על זרי הדפנה, כשהמועדון ניצב בפני ימים משמעותיים גם על כר הדשא וגם מחוצה לו.

מיכאל אוחנה

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר