מכבי נתניה להפועל באר שבע: רוצים את הכוכב תמורת מאור לוי

היהלומים מתנגדים לשחרר את הקשר לאלופה והבהירו שישקלו רק הצעה משתלמת במיוחד • על הפרק: יותר מחצי מיליון יורו ושחקן שיעבור בטרייד, כשכבר יש אחד שסומן • היהלומים מנסים להגיע להסכם מול סנטה קלרה בנוגע לסידני לימה

מאור לוי | צילום: ברני ארדוב

מכבי נתניה מתנגדת בשלב זה לשחרר את מאור לוי להפועל באר שבע, ובמועדון הבהירו כי אם יחליטו להיפרד מהקשר, זה יקרה רק עבור תמורה משמעותית. היהלומים דורשים יותר מחצי מיליון יורו ובנוסף שחקן מוביל בעמדה הזו, כאשר אחת האפשרויות שעלו היא חמודי כנעאן.

כנעאן, שהגיע לבירת הנגב כהבטחה גדולה, לא זוכה לדקות משחק רבות, ובנתניה רואים בו מועמד אפשרי שיכול להיכלל בעסקה. רן קוז'וך, שאימן את לוי בעבר במכבי פתח תקווה, מעוניין לצרפו להפועל ב"ש, אך רוני לוי לא ממהר לוותר עליו.

במקביל, מכבי נתניה ממשיכה בהכנות לקראת המשחק מול הפועל חיפה ביום שני הבא, בתקווה שהניצחון הגדול 1:4 על בית"ר ירושלים במחזור שעבר יהיה נקודת פתיחה לדרך חדשה. במועדון יודעים כי ניצחון נוסף יהיה משמעותי להמשך הדרך.

מוחמד כנעאן | צילום: אלן שיבר

בנתניה גם עוקבים אחר סיום חלון ההעברות באירופה ובהמשך בישראל, כאשר במועדון מודעים להתעניינות הגוברת בשחקני הקבוצה מצד מועדונים גדולים.

בנוסף, במועדון ירצו להבין בימים הקרובים מה יהיה עתידו של הבלם סידני לימה. הברזילאי כבר סיכם את תנאיו במועדון, אך קבוצתו סנטה קלרה דורשת דמי העברה גבוהים. בנתניה ינסו להגיע לפשרה, כאשר גם בני סכנין נמצאת בתמונה לגביו.

סידני לימה | צילום: CD Santa Clara

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...