קוואסי סיבו היה בדרכו למכבי חיפה, אבל הפציעה הקשה של מנואל בנסון שינתה את התוכניות. לא רק עבור הירוקים, אלא גם עבור סיבו עצמו. לפי דיווח ב"Africa Foot", קשר נבחרת גאנה מתקרב ליעד אחר - פאוק סלוניקי היוונית.
הקשר ששיחק עם גאנה במונדיאל נתן הסכמה בעל פה ליוונים. לפי הדיווח הוא קיבל הצעה לשלוש עונות בסך 1.3 מיליון יורו ברוטו לעונה. פאוק תתארח בחמישי הקרוב אצל בראן הנורבגית לקרב על הכרטיס לקונפרנס ליג אחרי 1:1 במשחק הראשון בסלוניקי, כאשר גם אם סיבו יחתום עד אז, הוא כמובן לא יוכל להיכלל בסגל.
מכבי חיפה הבהירה לסיבו אחרי הפציעה של בנסון כי היא נאלצת לרדת ממנו בשלב זה על מנת לחפש זר חדש לעמדה של בנסון. הקשר האמצעי התאכזב לאחר שכבר חיכה לירוקים, אך נדמה כי לא לקח לו זמן רב למצוא בית חדש.
סיבו שיחק בעונה שעברה בריאל אוביידו מהליגה הספרדית הבכירה. הקבוצה סיימה במקום האחרון וירדה בחזרה לליגת המנה אחרי עונה אחת בלבד.

