ברק בכר במסר מפתיע על הרכש שמכבי חיפה מתכננת

ברק בכר התייחס לשחקן שיצטרף לירוקים והבהיר: "יש לנו עוד זמן לחלון וצריך לחשוב, יש מי שיעשה את העבודה" • מסאי דגו זעם על השיפוט: "אני לא מדבר על זה, אבל הרגשנו שזה חריג"

ברק בכר. צילום: מאור אלקסלסי

ברק בכר, מאמן מכבי חיפה, התייחס לתוכנית הרכש של הקבוצה אחרי ה-1:2 על הפועל רמת גן במחזור הפתיחה של ליגת העל.

בכר אמר על השחקן שיצטרף לירוקים והבהיר: "יש לנו עוד זמן לחלון, יש מי שיעשה את העבודה. נפצע לנו שחקן כנף, אבל אני מתרכז בעיקר במשחק הבא. אחרי הפציעה של בנסון נצטרך לחשוב מה אנחנו עושים".

בכר הודה שהניצחון שחרר הרבה לחץ אצל הקבוצה: "המקום הזה זה בית משוגעים. זה המקום היחיד בעולם שעל-פי גביע הטוטו חורצים גורלות. אני מרגיש שהדברים נראים יותר טוב. ברוניניו? אני מרוצה בעיקר מהגישה שלו והלחץ שהפעיל על הכדור".

ברוניניו חוגג צמד בסמי עופר, צילום: מאור אלקסלסי

כפי שפורסם ב"היום", מכבי חיפה הודיעה לקשר הגנאי קוואסי סיבו כי הוא יורדת ממנו בשלב זה. הסיבה: פציעתו של מנואל בנסון תיאלץ את הירוקים לצרף שחקן כנף ימני חדש ומשבצת הזר שהתפנתה, תשמש עבור מחליף לקיצוני הפצוע.

סיבו התאכזב מאוד מהמהלך, שכן הוא חיכה לירוקים מספר ימים, הפחית בדרישותיו הכספיות ורצה להגיע לישראל. למעשה, כל פרטי החוזה היו ידועים ורק חתימה הייתה חסרה.

קוואסי סיבו, צילום: Real Oviedo

מסאי דגו: "אמרתי לשופט לבוא אמיץ"

מסאי דגו זעם בסיום המשחק על השיפוט: "אני לא מדבר על שופטים, אבל היה קשה לחזור כי כל נגיעה שלנו קיבלנו צהוב, בטאי לא מקבל צהוב שני. בדיקת VAR שש דקות, על מה? רואים שנגע בכדור. אחרי זה הכדור חוזר בפנדל, רצו בכוח לבדוק. למה, כי אנחנו הפועל ר"ג? מכבי חיפה לא צריכה עזרה".

עוד מדגו: "ניסיתי לדבר איתו וישר קיבלתי צהוב. אם הייתי רואה איזה גליץ' אני מבין, אבל רואים בבירור נגיעה בכדור. היה לי מאוד קשה וזה משהו שחייב לעצור אותו. צריך להיות שווה בשווה. אמרתי לבירן שהוא צריך לבוא אמיץ לסמי עופר. הם לא קיבלו צהוב שני לא משנה כמה עבירות עשו. לא היינו במשחק טוב, אבל היה לנו קשה מאוד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מסאי דגו, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר