אחרי שסיימה אתמול (חמישי) את העונה האירופית עם הדחה כואבת בפנדלים מול אוסטריה וינה, בית"ר ירושלים מסתערת על המטרה הבאה: הארכת החוזים של לוקה גדראני ובריאן קרבאלי. בימים הקרובים צפויים במועדון להיפגש עם נציגיהם, במטרה לשדרג את שכרם ולהבטיח את הישארותם.
בבירה נרשמה אכזבה גדולה בעקבות ההדחה מהקונפרנס ליג. "היינו הרבה יותר טובים ועדיין לא הצלחנו להעפיל", אמרו גורמים בקבוצה. "במהלך כל ההארכה שלטנו שליטה מוחלטת ולא ידענו לסיים את זה". זו העונה השנייה ברציפות שבה בית"ר לא מצליחה להגיע לפלייאוף, ומודחת מול יריבה שמולה נחשבה לפייבוריטית.
כבר ביום שני תתארח הקבוצה באצטדיון החדש ברחובות אצל הפועל רמת גן במסגרת משחקי הדירוג של גביע הטוטו. אלמוג כהן צפוי לבצע שינויים רבים בהרכב, לאור העומס על השחקנים ששיחקו 120 דקות. מחזור הפתיחה של הליגה מול הפועל תל אביב נדחה בעקבות העפלת האדומים לפלייאוף הקונפרנס ליג, ובית"ר תפתח במחזור השני מול מכבי נתניה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
