"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עדיין בתמונה: הסכום שעסקת מנור סולומון תכניס למכבי פתח תקווה
במסגרת המעבר של הישראלי לווסטהאם, קבוצת נעוריו שמכרה אותו לפני שבע שנים תהנה מדמי סולידריות של מיליון שקלים • במועדון קיוו לאורך השנים למכירה משמעותית יותר על מנת להגדיל את הרווח
מנור סולומון עובר את שחקן סידני. צילום: Getty Images

עדיין בתמונה: הסכום שעסקת מנור סולומון תכניס למכבי פתח תקווה

במסגרת המעבר של הישראלי לווסטהאם, קבוצת נעוריו שמכרה אותו לפני שבע שנים תהנה מדמי סולידריות של מיליון שקלים • במועדון קיוו לאורך השנים למכירה משמעותית יותר על מנת להגדיל את הרווח

ליאב נחמני
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנור סולומוןעומד להשלים את המעבר מטוטנהאם לווסטהאם, שתחל ביום ראשון את המסע שלה בחזרה מהצ'מפיונשיפ לפרמייר ליג. אלא שחוץ מהספרס, שאותם סולומון יעזוב הפעם באופן קבוע וסופי, גם קבוצת נעוריו של הישראלי תרוויח מהעסקה.

מדובר כמובן במכבי פתח תקווה, שבשנת 2019 מכרה את שחקן הכנף לשחטאר דונייצק תמורת כ-6 מיליון יורו. כחלק מהעסקה הקרובה, המלאבסים צפויים לקבל דמי סולידריות בסך מיליון שקלים.

מנור סולומון במדי טוטנהאם, צילום: Photo by Matt King/Getty Images

סולומון נדד בין לא מעט קבוצת במהלך הקריירה, אך המעבר לווסטהאם הוא בסך הכל השני (אחרי שחטאר) שבו הקבוצה החדשה משלמת דמי העברה. בכל המעברים האחרים שלו הוא עבר כשחקן חופשי או בהשאלה.

כשמכרו את מנור לשחטאר, בפתח תקווה ציפו לנתח גבוה בהרבה מעסקה עתידית עבורו. אלא שהוא עזב את האוקראינים בסופו של דבר כשחקן חופשי, וגם את טוטנהאם הוא עוזב תמורת מיליוני ליש"ט בודדים. לצורך העניין, פתח תקווה הייתה מקבלת כ-750 אלף יורו אם מנור היה נמכר תמורת 20 מיליון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...