"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השעון מתקתק: בבית"ר ירושלים סימנו את המטרה המרכזית

המטרה העיקרית היא להוסיף מימד של פיזיות לקישור ולהחתים שחקן שיוכל לשחק לצד בוריס אינו, ובנוסף גם להחליפו כשלא יהיה כשיר או כשיכולתו תהיה ירודה • לוקה גדראני יחזור להרכב בגומלין מול אוסטריה וינה

0השמעה

שבועיים לפני פתיחת העונה, ובבית״ר ירושלים מרכזים את עיקר המאמצים בחיפוש אחר קשר אחורי. בקבוצה מבינים שזוהי העמדה שהכי נחוצה כרגע לסגל.

המטרה העיקרית היא להוסיף מימד של פיזיות לקישור ולהחתים שחקן שיוכל לשחק לצד בוריס אינו, ובנוסף גם להחליפו כשלא יהיה כשיר או כשיכולתו תהיה ירודה. כרגע לבית״ר יש שמונה זרים בסגל, כשאיילסון טבארש אמור לעזוב, וכך תתפנה עמדה של זר שבה צפוי להגיע קשר אחורי.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

בנוסף, בקבוצה עדיין מקווים שיוג׳ין אנסה יקבל אזרחות ממשרד הפנים, ואז תתפנה משבצת נוספת לשחקן זר וניתן יהיה לחזק את הקבוצה בעמדה נוספת.

בוריס אינו מול דולב חזיזה,צילום: מאור אלקסלסי

לוקה גדראני יחזור להרכב

בקבוצה מקבלים גם בשורות חיוביות לקראת המשך העונה האירופית. מי שצפוי לעשות את הבכורה בהרכב העונה הוא לוקה גדראני, שאמור לפתוח לצידו של בראיין קרבאלי במרכז ההגנה בגומלין נגד אוסטריה וינה ביום חמישי.

בבית״ר מקווים שהחזרה של הבלם המוביל תחזיר את היציבות להגנה, שספגה חמישה שערים בשני המשחקים האחרונים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בריאן קרבאלי ולוקה גדראני,צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר