"בזבוז, יכולנו לנצח את בית"ר ירושלים בהפרש גדול בהרבה"

אוסטריה וינה השיגה מקדמה לקראת הגומלין, אבל במדינה יצאו עם תחושת החמצה: "החמצנו את ההזדמנויות הטובות ביותר" • בתקשורת הודו: "השוויון הגיע במזל רב, אבל השינויים של המאמן במחצית השנייה הובילו למהפך מוצדק"

נועם מוצ'ה. צילום: האתר הרשמי של בית"ר ירושלים

בית"ר ירושלים הפסידה הערב (חמישי) 2:1 לאוסטריה וינה במשחק הראשון במסגרת הסיבוב השלישי של הקונפרנס ליג. נועם מוצ'ה העלה את הקבוצה של אלמוג כהן ליתרון, אולם וסיליה מרקוביץ' וסאנל סאליץ' השלימו את המהפך לזכות האורחים. בית"ר תזדקק לניצחון בגומלין כדי להעפיל לפלייאוף.

באוסטריה חגגו את המהפך, התלהבו מהכישרונות הצעירים שכיכבו אצל הסגולים וציינו כי השינויים של המאמן סטפן הלם במחצית השנייה עשו את ההבדל. "הם הובילו בצדק, אוסטריה וינה נעלמה כמעט לחלוטין התקפית, אבל במחצית השנייה הציגה את עצמה היטב וקיבלה תגמול", כתבו באתר "LAOLA1".

גם בשאר כלי התקשורת המסר שהועבר היה שבית"ר הובילה בצדק, אבל שינוי הטקטיקה במחצית השנייה עשה את ההבדל. באתר "Heute Sport" הודו: "גם השוויון הגיע במזל רב ובניגוד למהלך המשחק". ב"קרונה צייטונג" הוסיפו: "הקבוצה ניצלה את המתפרצות בצורה מושלמת והפכה בצדק".

וסיליה מרקוביץ' חוגג, צילום: FK Austria Wien

באתר השידור הציבורי של אוסטריה "ORF" אף טענו כי הסגולים היו ראויים לניצחון גדול יותר מ-1:2, ויכולים לצאת בתחושת פספוס מסוימת לקראת הגומלין: "הניצחון היה יכול להיות בהפרש הרבה יותר משמעותי, שכן השחקנים הצעירים של אוסטריה וינה בזבזו את הזדמנויות ההבקעה הטובות ביותר".

באתר "OE24" סיכמו: "הישראלים ידועים בסגנון המשחק המבוסס על החזקת כדור, הם השתלטו על הכדור כבר מההתחלה, אבל המתפרצות של אוסטריה וינה עשו את ההבדל". באתר "קורייר" כתבו: "בית"ר שיחקה כדורגל טכני איכותי והובילה בצדק, אבל במחצית השנייה היינו הרבה יותר טובים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר