אליניב ברדה. צילום: אלן שיבר

אחרי דגלאס אווסו: הפועל תל אביב קיבלה החלטה בנוגע לרכש נוסף

מגן שמאלי מליגת העל סיים התרשמות אצל האדומים ולא יחתום • עופר גלברד יהווה בשלב זה גיבוי לדורון ליידנר, אך במועדון לא פוסלים אופציה לחיזוק ישראלי בעמדה

[object Object]

הפועל תל אביב הכריזה רשמית אתמול (שלישי) על החתמתו של דגלאס אווסו, שנרכש תמורת למעלה מ-2 מיליון יורו מהכוכב האדום בלגרד והפך לשחקן היקר בתולדותיה. אחרי צירופו של שחקן הענף, במועדון מביטים לעמדות אחרות.

המגן השמאלי בילאל שאהין סיים את ההתרשמות בהפועל תל אביב ולא יחתום בקבוצה. שאהין בן ה-23 שיחק בעונה החולפת בעירוני קריית שמונה.

שי אליאס מול בילאל שאהין, צילום: דני מרון

בשלב זה, אין מגן שמאלי נוסף שמתאמן עם האדומים. במועדון מאוד מאמינים בעופר גלברד וכרגע הוא יהווה גיבוי לדורון ליידנר. לצד זאת, האדומים לא יפסלו אופציה נוספת לחיזוק ישראלי במידה ותעלה האפשרות.

בעניין אחר, במועדון מאוד מרוצים מעמנואל בואטנג ובטוחים שהצמד שכבש במשחק האחרון נגד לודוגורץ הוא רק ההתחלה עבורו. בקבוצה שבעי רצון גם מהשלת עסקת אווסו והמטרה היא לשלבו כמה שיותר מהר על מנת שירשום דקות משחק ראשונות בקרוב מאוד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...