"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זו הקבוצה שפנתה בנוגע לרוי רביבו - והפער מול מכבי תל אביב
לבאנטה הספרדית, בה משחק תאי עבד, הציעה כ-2.5 מיליון יורו עבור המגן השמאלי • הצהובים דורשים סכום גבוה יותר ויש גם פערים בנוגע לפריסת התשלומים • וגם: התנאי שהציבה לצ'ה לגבי עסקה על טייריס אסאנטה
רוי רביבו חוגג עם עידו שחר. צילום: האתר הרשמי של מכבי תל אביב

זו הקבוצה שפנתה בנוגע לרוי רביבו - והפער מול מכבי תל אביב

לבאנטה הספרדית, בה משחק תאי עבד, הציעה כ-2.5 מיליון יורו עבור המגן השמאלי • הצהובים דורשים סכום גבוה יותר ויש גם פערים בנוגע לפריסת התשלומים • וגם: התנאי שהציבה לצ'ה לגבי עסקה על טייריס אסאנטה

ניצן פלד
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לבאנטה הספרדית היא זו שהגישה למכבי תל אביב את ההצעה עבור רוי רביבו, כך נודע ל"היום". מדובר בסכום של כ-2.5 מיליון יורו, בעוד שהצהובים דורשים תמורת המגן השמאלי המוכשר לפחות 3 מיליון והפערים כעת הם גם בנוגע לפריסת התשלומים מצד הקבוצה מלה ליגה.

רביבו מצדו נחוש לעבור לקבוצה בה משחק גם תאי עבד ולקיים את העסקה, ולא טס עם הקבוצה לבטומי לקראת המשחק מחר (חמישי, 19:00) מול צסק"א סופיה. השחקן בן ה-23 מחזיק בהצעות נוספות ואחת הרציניות שבהן היא פיורנטינה האיטלקית, אך הוא מעדיף לשחק בספרד.

נראה שגם במכבי ת"א, למרות הפערים, כבר מבינים ששעון החול התהפך ולא יהיה ניתן להחזיק בכוח את המגן. לאחר שפספס את המעבר לפ.צ קופנהגן בקיץ הקודם, כעת על ההזדמנות הזו אומרים מקורביו "הוא לא יסכים לוותר".

רוי רביבו, צילום: עמי שומן

בנושא אחר, גם שמו של טייריס אסאנטה הוזכר בהקשר של מעבר לליגה האיטלקית עם התעניינות ספציפית מלצ'ה. במועדון מארץ המגף חושפים בפנינו כי לא יתקדמו בעסקת ההולנדי, עד שלא ימכרו את הבלם טיאגו גבריאל או בלם אחר. קבוצות נוספות מתעניינות באסאנטה ונראה שזה עניין של זמן עד שיתקדם.

טייריס אסאנטה ורוי רביבו חוגגים, צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...