"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ישאר בליגת העל: השחקן שיעזוב את בית"ר ירושלים בחינם

הבלם קיבל מהקבוצה אישור לחפש קבוצה חדשה ולא המריא לקראת המשחק במוקדמות הקונפרנס ליג • למרות הצעה מעירוני טבריה, השחקן עדיין לא קיבל החלטה סופית על עתידו

,עודכן
0השמעה
שחקני בית"ר ירושלים , אלן שיבר
שחקני בית"ר ירושלים. צילום: אלן שיבר

בית״ר ירושלים המריאה הבוקר (שלישי) לרומניה לקראת המפגש הראשון בסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג מול אוסטריה וינה, אך מי שלא יצא עם הקבוצה הוא הבלם אורי דהן,שקיבל מבית״ר אישור לחפש קבוצה חדשה.

לבלם בן ה־26, שסיים את עונתו הרביעית במדים הצהובים־שחורים, יש מספר הצעות מקבוצות בליגת העל. אחת מהן היא עירוני טבריה, אך בשלב זה דהן וסביבתו מעדיפים לבחון אפשרויות אחרות, בעיקר בשל פרשת העירויים שמותירה סימני שאלה סביב היכולת של הקבוצה להיות תחרותית בעונה הקרובה.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

קבוצה נוספת שמתעניינת בבלם היא הפועל פתח תקווה, שמתקשה בשלב זה להחתים בלם זר. דהן יצא עם בית״ר לצמד המשחקים מול אא״ק לרנקה, אך כעת יישאר בארץ, בין היתר לאחר שלוקה גדראני חוזר לסגל הקבוצה.

גם בתקופה שבה הבלם הבכיר היה חסר, גיל כהן וליאל דרעי קיבלו דקות משחק לפני דהן, כך שבמועדון כבר התקבלה למעשה החלטה מקצועית לגבי מעמדו. לדהן חוזה לעונה נוספת בבית״ר ירושלים, אך במועדון לא צפויים לדרוש דמי העברה עבורו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אורי דהן,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר