יחד עם אשתו: עומר אצילי חושף עסק חדש
אור אצילי, אשתו של כוכב בית"ר ירושלים, חשפה את העסק החדש שלה, סטודיו כושר בוטיקי לנשים בלבד שייפתח באזור בעוד פחות מחודש: "נבנה מתוך אהבה לעולם הספורט והכושר"
,עודכן

אחריהצמד האדירשלעומר אציליבגומלין הדרמטי מול א.א.ק לרנקה בדרך לסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג, גם לאשתו של כוכבבית"ר ירושלים, אור אצילי, יש בשורה גדולה - כאשר העסק החדש שלה עתיד להיפתח בעוד פחות מחודש.
אור פרסמה פוסט מיוחד בו חשפה את העסק החדש, סטודיו כושר בוטיקי לנשים בלבד באזור, כאשר הפתיחה עתידה להיות ב-1.9, בעוד פחות מחודש. כמו כן, אירוע ההשקה של הביזנס החדש התקיים במתחם ה"פאדל קלאב" באזור, שם ייפתח הסטודיו.
"מתרגשת לפתוח"
בפוסט שהעלה בנושא הסטודיו, כתבה אור כך: "ברוכות הבאות. אני מתרגשת לפתוח את "אור אצילי פיטנס" - סטודיו בוטיק לנשים בלבד, שנבנה מתוך אהבה לעולם הספורט והכושר. מחכות לכן קבוצות קטנות, יחס אישי ואווירה מקצועית, נעימה ומדויקת".
גם עומר כמובן פרגן לאשתו על הביזנס החדש, כאשר הגיע כמובן להשקה ב"פאדל קלאב" באזור ואף כתב בסטורי על הסטודיו החדש: "בהצלחה ליפה שלי". מי שעוד הגיע לעשות כבוד היה חלוץ העבר בן שהר, שכתב: "מפרגנים לכוכבת במקום החדש".
כל מה שצריך לדעת
כאמור, הסטודיו החדש של אור אצילי ייפתח במועדון הפאדל בעיר אזור, כאשר הכתובת המדויקת היא ז'בוטינסקי 28, אזור, בעוד כאמור, הפתיחה החגיגית תהיה ב-1.9, כאשר ההרשמה המוקדמת לסטודיו כבר החלה.

