שחקן הכוכב האדום בלגרד דגלאס אווסו סיכם בהפועל תל אביב וצפוי להיות אחד המשתכרים הבכירים בקבוצה. מנכ"ל האדומים גיא פרימור המריא לבלגרד על מנת לקדם את העסקה, שמוערכת ב-2.2 מיליון יורו - דמי ההעברה היקרים בתולדות המועדון. מדובר בשחקן כנף גנאי בן 20 מהכוכב האדום בלגרד, שרכשה אותו לפני חצי שנה תמורת 2.2 מיליון יורו מרדניק סורדוליצה מהליגה הסרבית.
אווסו החל את דרכו בקבוצת אסקם מארצו וב־2024 עבר לרדניק סורדוליצה, שעימה העפיל לליגה הבכירה בסרביה. את עונת 2025/26 פתח בצורה מרשימה עם שבעה שערים ב־20 הופעות ליגה, ובינואר 2026 נרכש על ידי הכוכב האדום.
אווסו משחק בעיקר באגף ימין ומצטיין במהירות, בהתפרצות וביכולת הטכנית שלו. מאז הצטרפותו לכוכב האדום הוא כבר זכה עם הקבוצה באליפות סרביה, ושווי השוק שלו מוערך כיום בכ-4.5 מיליון יורו.
על פי דיווחים השחקן היה אמור לעבור לוויקטוריה פלזן הצ'כית כבר בחודש מאי, אבל העסקה נפלה בגלל שנכשל בבדיקות הרפואיות. הכוכב האדום כידוע תתארח מחר (שלישי) בהונגריה אצל הפועל באר שבע במוקדמות ליגת האלופות.

