המגן השמאלי פדרו אמאדור נחת הלילה (בין שלישי לרביעי) בישראל על מנת לעבור בדיקות רפואיות, שאם יהיו תקינות, יחתום בהפועל באר שבע.
בבירת הנגב מתכוונים לערוך לפורטוגלי בדיקות מקיפות, לאחר שנפצע בגיד אכילס ובארצות הברית טוענים כי זו הסיבה ששוחרר מאטלנטה יונייטד מה-MLS. רק אם יתברר כי אמאדור כשיר לחלוטין, ייחתם החוזה ובכך גם הותנתה העסקה.
הפועל באר שבע נמצאת בהונגריה לקראת המשחק החשוב הערב (20:30) מול ויקינגור בגומלין מוקדמות ליגת האלופות. עד שיוחתם המגן השמאלי הזר, מתן בלטקסה צפוי למלא את המשבצת הזו.
על פי כל התרגולים, החלוץ ג'בון איסט צפוי לפתוח בהרכב, ככל הנראה על חשבון אחד מבין מוחמד אבו רומי או אמיר גנאח. בצוות המקצועי ניתחו את המשחק הראשון והבהירו כי היה קשה להתמודד עם הבלמים האיסלנדים מבחינה פיזית, בעוד איסט נחשב לשחקן חזק ופיזי. המאמן רן קוז'וך ביקש גם משאר השחקנים באסיפה להיות הרבה יותר אגרסיביים.
כמה מאות אוהדים עשו את הדרך הארוכה לעיר סומבטהיי שבצפון הונגריה. חלקם הגיעו דרך וינה, אחרים נחתו בבודפשט והמשיכו יותר משלוש שעות לעיר הצפונית. חלק מהאוהדים הגיעו למלון שבו מתאכסנים השחקנים ואיחלו להם בהצלחה, תוך כדי שחלקם התבדחו: "הגענו עד החור הזה, עכשיו תנו לנו קצת נחת".
המשחק הערב יהיה האחרון של קינגס קנגואה בהפועל באר שבע ואחריו הוא ימריא ליוון כדי לחתום בפנאתינייקוס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
