"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לפני פתיחת העונה: מכבי נתניה בדרך להיפרד מאחד הזרים שלה

היהלומים שוקלים להיפרד מוויליאן סיפריאן, שהגיע בינואר עם רזומה מרשים ולא הצליח להותיר רושם על הצוות המקצועי • המצב הביטחוני מהווה מכשול בהחתמת כריסטיאן נוואצ'וקוו

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי נתניה , ברני ארדוב
שחקני מכבי נתניה. צילום: ברני ארדוב

במכבי נתניה שוקלים להיפרד מהקשר כבר לפני פתיחת העונה. וויליאן סיפריאן, שהגיע בחלון ההעברות של ינואר עם רזומה מרשים הכולל עבר בלאנס, נאנט וניס, לא הצליח עד כה להרשים את אנשי המועדון. הקשר גם לא שותף בניצחון על הפועל ירושלים, וההחלטה הסופית בעניינו צפויה להתקבל במהלך השבועיים הקרובים.

בנתניה מרוצים מהפתיחה לעונת המשחקים עם ניצחון 1:3 על הפועל ירושלים בגביע הטוטו. מעבר לתוצאה, במועדון הביעו שביעות רצון גם מהיכולת שהציגו השחקנים במשחק הרשמי הראשון של העונה, אך מבהירים כי בניית הסגל עדיין לא הושלמה.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

וילאן סיפריאן,צילום: דיגיטל מכבי נתניה

במועדון ממשיכים לחפש חיזוק בשתי עמדות – בלם וקיצוני. המועמד המוביל לחיזוק החלק הקדמי הוא כריסטיאן נוואצ'וקוו, השייך לשפילד יונייטד ושיחק בעונה שעברה בבוטב פלובדיב הבולגרית, שם כבש ארבעה שערים ובישל שניים נוספים. בשלב זה לא ברור אם העסקה תצא לפועל, כאשר המצב הביטחוני מהווה את המכשול המרכזי.

במקביל, בנתניה מרוצים מהחתמתו של דולב חזיזה, שזכה לעידוד רב מאוהדי הקבוצה. ההערכה היא כי הופעת הבכורה שלו בצהוב-שחור תהיה במחזור השלישי של גביע הטוטו מול הפועל רמת גן. חזיזה, שלא השתתף במחנה האימונים של מכבי חיפה והתאמן בישראל, קיבל תוכנית עבודה ממאמן הכושר ערן דורון, ובמועדון מעריכים כי בקרוב יקבל את דקות המשחק הראשונות שלו.

דולב חזיזה,צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר