"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי האכזבה ממכבי חיפה: דולב חזיזה קיבל הזדמנות שלא תחזור
הקשר שוחרר מהירוקים תמורת פיצוי של כ-400 אלף שקל וחתם לשנתיים במכבי נתניה עבור שכר של כ-230 אלף יורו לעונה • היהלומים קיוו לצרף שחקן בכיר שיחבר את הקהל לקבוצה ומשוכנעים שחזיזה הוא האיש הנכון: "מנהיג בכל קנה מידה"
דולב חזיזה. צילום: מאור אלקסלסי

אחרי האכזבה ממכבי חיפה: דולב חזיזה קיבל הזדמנות שלא תחזור

הקשר שוחרר מהירוקים תמורת פיצוי של כ-400 אלף שקל וחתם לשנתיים במכבי נתניה עבור שכר של כ-230 אלף יורו לעונה • היהלומים קיוו לצרף שחקן בכיר שיחבר את הקהל לקבוצה ומשוכנעים שחזיזה הוא האיש הנכון: "מנהיג בכל קנה מידה"

מיכאל וייסרמן
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דולב חזיזה יוצא לדרך חדשה אחרי שבע שנים במכבי חיפה. לאחר שבתחילת השבוע כבר הגיע לסיכום עם מכבי נתניה, כפי שפורסם לראשונה ב"היום", הקשר חתם הבוקר (שישי) רשמית על חוזה לשנתיים במועדון, לאחר שביקש להשלים את החתימה רק אחרי תשעה באב.

חזיזה צפוי להרוויח כ-230 אלף יורו לעונה, כאשר הירוקים יפצו אותו בכ-400 אלף שקלים. היהלומים קיוו לאורך כל הקיץ לצרף שחקן משמעותי שיחבר את הקהל לקבוצה, ומשוכנעים כי החתמתו של חזיזה מספקת בדיוק את האפקט הזה. "הקהל רצה לראות משהו שונה הקיץ, שרוס קסטין יוכיח שהוא באמת מכוון לצמרת הגבוהה, וזה הגיע בדמותו של חזיזה", אמר גורם במועדון.

הקשר בין נתניה לחזיזה החל מיד לאחר השיחה שקיים עם המנהל המקצועי של מכבי חיפה, ליאור רפאלוב, שבה הובהר לו כי אינו נמצא בתוכניות המקצועיות. בנתניה זיהו את ההזדמנות והחלו בשיחות עם נציגיו, אך השחקן עצמו בחן גם אפשרויות נוספות, בעיקר באירופה. לאחר שהתברר כי ההצעות שקיבל אינן מספקות, התחזקה ההבנה שיישאר בישראל.

דולב חזיזה, צילום: קובי אליהו

גם הרצון להישאר בליגת העל, למרות ההצעה מבני יהודה, השפיע על החלטתו. בנוסף,שיחה שקיים עם המאמן רוני לוי, שהבהיר לו כי הוא בונה עליו לתפקיד מרכזי על המגרש ובחדר ההלבשה, קידמה משמעותית את העסקה. "דולב הוכיח לאורך השנים בחיפה שהוא מנהיג בכל קנה מידה, וזה בדיוק מה שחיפשו בנתניה החדשה", סיפרו במועדון.

פרט לחזיזה, עד כה צירפה מכבי נתניה את נדב נידם, אלון אזוגי, דור חוגי, גריגורי מורוזוב והשוער הזר סאמו סילבה. אחר עונה בה סיימו בפלייאוף התחתון, במועדון שואפים לחזור לחלק העליון של הטבלה ובונים סגל מרשים על הנייר עם ציפיות ומטרות גבוהות.

דולב חזיזה, צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...