"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רחוקה מהסכומים שהפועל באר שבע דורשת: ההצעה על קינגס קאנגווה

א.א.ק אתונה פנו רשמית לאלופה הישראלית, אך המספרים עדיין רחוקים • מקור יווני: "מוכנים לשלם עבורו 2.5 מיליון יורו ושכר בגובה 800 אלף יורו" • וגם: ההצעות שכבר נדחו

,עודכן
0השמעה

קשר הפועל באר שבע, קינגס קאנגווה, מחוזר על ידי אלופת יוון א.א.ק אתונה. היוונים פנו רשמית לאלופה הישראלית, אך המספרים עדיין רחוקים מדרישותיה של באר שבע כדי להשלים את העסקה.

על פי מקור יווני, "א.א.ק מוכנה לשלם 2.5 מיליון יורו ושכר בגובה 800 אלף יורו. עם השחקן לא תהיה בעיה כי זה הרבה יותר ממה שהוא מרוויח בקבוצה שלו. עם באר שבע אפשר להגיע להסכמות אם א.א.ק תתאמץ יותר מבחינה כלכלית".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

בנוגע לדרישת באר שבע לסכום של ארבעה מיליון יורו, מסר אותו גורם בכיר באתונה: "בא.א.ק שמעו מהסוכנים סכומים נמוכים יותר. יכול להיות שרוצים לקבל כמה שיותר כסף וזה לגיטימי. עבור הבעלים של אלופת יוון אלה לא סכומים גבוהים מדי. ברגע שיחליטו לסגור את העסקה כנראה שאי אפשר יהיה לעמוד בפני הכסף, גם מצד השחקן וגם מצד הקבוצה".

כזכור, הפועל באר שבעכבר דחתה הקיץ הצעות עבור קאנגווה.אחת מקאזאן הרוסית ועוד אחת מצסק"א סופיה, שלא היו קרובות לדרישות האלופה. בנוגע לאלופת יוון, מדובר בסיפור אחר לחלוטין וההערכה באתונה היא שהנהלת היוונים תאיץ את המגעים בשבוע הקרוב כדי להשלים את ההעברה הגדולה של הקיץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קינגס קאנגווה,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר