"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שחקן מכבי תל אביב עשוי לעבור לקבוצה חדשה בליגת העל
הצהובים צפויים להשאיל את הנרי אדו גם בעונה הקרובה, אחרי שבילה אשתקד בליגה הסרבית • הפועל פתח תקווה והפועל רמת גן מועמדות לקלוט אותו

Loading...

שחקן מכבי תל אביב עשוי לעבור לקבוצה חדשה בליגת העל

הצהובים צפויים להשאיל את הנרי אדו גם בעונה הקרובה, אחרי שבילה אשתקד בליגה הסרבית • הפועל פתח תקווה והפועל רמת גן מועמדות לקלוט אותו

ניצן פלד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שחקנה של מכבי תל אביב,הנרי אדו,צפוי לצאת להשאלה, כאשר בין המועמדות לקלוט אותו נמצאות הפועל פתח תקווה והפועל רמת גן, כך נודע ל"היום".

אדו, כבר היה סגור בהפועל ירושלים במסגרת עסקת השאלה. השחקן אף הגיע למתחם של הפועל ירושלים, וכל התנאים סוכמו, כולל פגישה עם ליאור זאדה, אך בסופו של דבר העסקה לא יצאה לפועל.

אדו החל את דרכו באקדמיית ז'ילינה אפריקה בגאנה, המשמשת כזרוע הפיתוח של מועדון הכדורגל הסלובקי ז'ילינה. בהמשך התקדם לקבוצה הבוגרת והציג את המהירות, היכולת האישית והדריבל שהפכו אותו לאחד הכישרונות המבטיחים במועדון.

בקיץ 2024 נרכש על ידי מכבי תל אביב בחוזה ארוך טווח, ובהמשך הושאל ל-OFK בלגרד מהליגה הסרבית כדי לצבור דקות משחק וניסיון. אדו נחשב לשחקן התקפי בעל פוטנציאל גבוה, ובמועדון מאמינים כי המשך ההתפתחות שלו יאפשר לו להפוך לשחקן משמעותי גם ברמות הגבוהות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הנרי אדו. אותו מכבי לא התקשתה לשחרר, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...