"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השחקן מסבך את העסקה: התקרבות בין הפועל תל אביב לטימוקו דיארה

למרות התקרבות בין האדומים לשחקן הכנף, במועדון עדיין לא בטוחים שיצטרף למועדון • הסיבה: הוא מעדיף למצות את האופציות והביקוש כלפיו מעבר לים • לא סביר שיצטרף למחנה האימונים בכל מקרה

,עודכן
0השמעה
טימוקו דיארה. צילום: מאור אלקסלסי

למרותהתקרבות מסוימת בין הפועל תל אביב לטימוקו דיארה, במועדון עדיין לא בטוחים ששחקן הכנף של ריימס יצטרף למועדון.

העניין שמעכב את סגירת העסקה הוא עצם ההגעה לישראל ולליגת העל. כרגעדיארה מעדיף לשחק במדינה אחרת, או לכל הפחות למצות את האופציות והביקוש כלפיו מעבר לים. דמי ההעברה תמורתו סוכמו בין הפועל לריימס, ובמקביל, למרות שכבר היה על סף חתימה במועדון קסימפאשה הטורקי, כרגע העסקה לא יצאה לפועל.

בהפועל עושים את מיטב המאמצים לסגור את העסקה לכאן או לכאן ומצהירים כי ״יש עדיין סיכוי שדיארה יגיע לישראל״, אם כי לא סביר שיצטרף למחנה האימונים אליו הקבוצה ממריאה בקרוב.

טימוקו דיארה אחרי עוד שער שכבש,צילום: מאור אלקסלסי

מחנה האימונים של הפועל תל אביב

במחנה האימונים הקבוצה של אליניב ברדה תקיים שלושה משחקי הכנה. ב-8 ביולי היא תפגוש את פאסטב זלין הצ'כית, ב-11 ביולי תשחק נגד דונאיסקה סטרדה הסלובקית שתתמודד גם במוקדמות הקונפרנס ליג וב-14 ביולי הפועל ת"א תפגוש את באנסקה ביסטריקה, העולה החדשה בסלובקיה.

הקבוצה תחזור לארץ ביום רביעי ה-15 ביולי וביום שבת כבר תפתח את העונה באופן רשמי עם משחק האירופיות במסגרת גביע הטוטו, מול בית"ר ירושלים באצטדיון מרים בנתניה. ב-23 ביולי האדומים ישחקו נגד לודוגורץ הבולגרית ושבוע לאחר מכן יתארחו במסגרת הגומלין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר