זוכה העונה האחרונה של "המירוץ למיליון", כדורגלן הפועל כפר סבא לשעבר טום שלח, חשף מספר קווים אדומים בזוגיות ואת המקרים שיגרמו לו להיפרד מבת הזוג שלו בסרטון שהעלה לסטורי שלו.
בסדרת סטוריז שהעלה טום ביחד עם חברתו הטובה, מאי שהרבני, שיחקו את המשחק "נפרד או לא נפרד", מעין גרסה מעודנת למשחק המוכר "היא/הוא סבבה והכל", במסגרתו התייחס לקשיים בזוגיות שייגרמו לו להיפרד מבת הזוג הפוטנציאלית.
הקווים האדומים נחשפים
נזכיר, כי נכון לכרגע שלח, זוכה "המירוץ למיליון" המכהן ביחד עם אלמוג אוחיון, אינו נמצא כרגע בזוגיות ונחשב לאחד הרווקים הנחשקים בישראל.
כאשר נשאל איך היה מגיב אם בת הזוג הייתה הולכת איתו לכל מקום ולא עוזבת אותו לרגע, השיב טום: "אני אוהב מאוד להיות ביחד, אבל צריך גם את הספייס. בנות, אתן צריכות להבין, גם את מאי, במיוחד, ככל שיותר תשחררו - ככה יותר נבוא וככל שיותר "תחזיקו", ככה נרצה ללכת, זה חוק. אז אני נפרד במצב כזה".
"שפם כמו שלי כאילו?"
כאשר נשאל האם היה נפרד אם בת הזוג שלו לא הייתה מורידה את השפם שלה, אלא אם הוא היה מעיר לה: "שפם כמו שלי כאילו? אם יש לה שפם כמו שלי אז לא, גם שיער בבית שחי, מה? אני לא יכול, נפרד, נפרד, ביי, נפרד".
כאשר שאל את מאי אם בן הזוג שלה בדייט הראשון אומר לה 'שומעת? בואי במונית', מאי הגיבה וסיפרה שבן הזוג שלה החזיר את הרכב שלו לחברה ושלח לה מונית, בעוד טום הגיב: "הבן זוג הנוכחי? אני בהלם שאמרת את זה, איזה כיף שהכל מצולם. הוא הכי גבר בארץ, אני לא נפרד במצב כזה וגם לדייט איתו באת כמו גדולה בסוף".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
