"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

טום מ"המירוץ למיליון" מציב קו אדום: "אני לא יכול"

כדורגלן הפועל כפר סבא לשעבר וזוכה תוכנית הריאליטי המצליחה של קשת 12 התייחס בסטורי לקווים האדומים שלו לקראת הזוגיות העתידית וכמו כן, גם מה יגרום לו להיפרד מבת הזוג: "אוהב להיות ביחד, אבל צריך גם את הספייס"

, עודכן
0השמעה
טום שלח. צילום: Twentyfourseven

זוכה העונה האחרונה של "המירוץ למיליון", כדורגלן הפועל כפר סבא לשעבר טום שלח, חשף מספר קווים אדומים בזוגיות ואת המקרים שיגרמו לו להיפרד מבת הזוג שלו בסרטון שהעלה לסטורי שלו.

בסדרת סטוריז שהעלה טום ביחד עם חברתו הטובה, מאי שהרבני, שיחקו את המשחק "נפרד או לא נפרד", מעין גרסה מעודנת למשחק המוכר "היא/הוא סבבה והכל", במסגרתו התייחס לקשיים בזוגיות שייגרמו לו להיפרד מבת הזוג הפוטנציאלית.

טום שלח ומאי שהרבני, צילום: אינסטגרם

הקווים האדומים נחשפים

נזכיר, כי נכון לכרגע שלח, זוכה "המירוץ למיליון" המכהן ביחד עם אלמוג אוחיון, אינו נמצא כרגע בזוגיות ונחשב לאחד הרווקים הנחשקים בישראל.

כאשר נשאל איך היה מגיב אם בת הזוג הייתה הולכת איתו לכל מקום ולא עוזבת אותו לרגע, השיב טום: "אני אוהב מאוד להיות ביחד, אבל צריך גם את הספייס. בנות, אתן צריכות להבין, גם את מאי, במיוחד, ככל שיותר תשחררו - ככה יותר נבוא וככל שיותר "תחזיקו", ככה נרצה ללכת, זה חוק. אז אני נפרד במצב כזה".

טום שלח, צילום: אינסטגרם - מתוך קמפיין twentyfourseven

"שפם כמו שלי כאילו?"

כאשר נשאל האם היה נפרד אם בת הזוג שלו לא הייתה מורידה את השפם שלה, אלא אם הוא היה מעיר לה: "שפם כמו שלי כאילו? אם יש לה שפם כמו שלי אז לא, גם שיער בבית שחי, מה? אני לא יכול, נפרד, נפרד, ביי, נפרד".

כאשר שאל את מאי אם בן הזוג שלה בדייט הראשון אומר לה 'שומעת? בואי במונית', מאי הגיבה וסיפרה שבן הזוג שלה החזיר את הרכב שלו לחברה ושלח לה מונית, בעוד טום הגיב: "הבן זוג הנוכחי? אני בהלם שאמרת את זה, איזה כיף שהכל מצולם. הוא הכי גבר בארץ, אני לא נפרד במצב כזה וגם לדייט איתו באת כמו גדולה בסוף".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טום שלח ואלמוג אוחיון, צילום: אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר