"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מיעד מפתיע: בית"ר ירושלים סיכמה עם רכש ישראלי | פרסום ראשון
הירושלמים סיכמו על החתמתו של השוער ניר דביר • אחרי ששימש כמחליף בהפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית, דביר בן ה-22 יתחרה עם יהונתן עוזר על תפקיד השוער השני • הקבוצה השיקה את המדים החדשים באירוע חגיגי
אלמוג כהן. צילום: אלן שיבר

מיעד מפתיע: בית"ר ירושלים סיכמה עם רכש ישראלי | פרסום ראשון

הירושלמים סיכמו על החתמתו של השוער ניר דביר • אחרי ששימש כמחליף בהפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית, דביר בן ה-22 יתחרה עם יהונתן עוזר על תפקיד השוער השני • הקבוצה השיקה את המדים החדשים באירוע חגיגי

אבי אוחיון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בית"ר ירושליםסיכמה על החתמתו של השוער ניר דביר שצפוי להצטרף רשמית בימים הקרובים ולהתחרות על מקום בסגל הקבוצה, כך נודע לראשונה ל"היום".

דביר (22) מגיע מעירוני ראשון לציון, שם שימש בעונה החולפת כשוער השני של הקבוצה אחרי אריק ינקו. הוא גדל במחלקת הנוער של המועדון וצבר במהלך הקריירה ניסיון גם בליגות א' וב'.

ניר דביר,

במקביל, בבית"ר ירושלים נפרדו היום מהשוער רוי ששון, שהושאל להפועל פתח תקווה מליגת העל. ששון, ששיחק בעונה שעברה בהפועל כפר שלם מהליגה הלאומית, יקבל הזדמנות ראשונה בליגה הבכירה. להפועל פתח תקווה תהיה אופציה לרכוש את כרטיסו מבית"ר בתום העונה.

מצבת השוערים של בית"ר לעונה הקרובה צפויה לכלול את מיגל סילבה כשוער הראשון, כאשר על תפקיד השוער המחליף יתחרו יהונתן עוזר וניר דביר.

בתוך כך, הקבוצה אירוע השקה למותג ההלבשה החדש BJR בו נחשפו מדי הקבוצה לעונה 26/27. באירוע ייחודי בו השתתפו כל שחקני הקבוצה הצהירה בית"ר על מהלך בו היא נפרדת ממותג ההלבשה הקודם ועוברת למותג עצמאי שיאפשר חופש עיצובי ותנאי אספקה מותאמים לדרישות הקהל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מי שפגש במהלך האירוע את התקשורת בפעם הראשונה מאז שמונה למאמן הוא אלמוג כהן. כשנשאל על המטרות לעונה הקרובה הצהיר כהן כי למרות פערי התקציב בין היריבות בצמרת המטרה שלו ושל כל שחקן ואיש צוות במועדון היא לזכות באליפות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

אבי אוחיון

מסקר את בית״ר ירושלים בישראל היום, בעבר כתב טורי דעה בערוץ הספורט ובדאבל. מתמחה בכדורגל הישראלי ובפרט הירושלמי

Load more...