"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הטרלת ענק: דור פרץ חתם במכבי תל אביב

מחזיקת הגביע מתחה את עולם הכדורגל הישראלי עם הודעה תמוהה, אבל הודיעה על החתמתו על חוזה חדש במועדון לשלוש שנים בסכום נמוך מזה שהוצע לו בדינמו זאגרב ויצטרף למחנה האימונים • כל הפרטים בפנים

,עודכן
0השמעה
דור פרץ. צילום: עמי שומן

דור פרץ ימשיך במכבי תל אביב וחתם על חוזה חדש ל-3 שנים במועדון איתו הוא מזוהה מכל, ובו ישחק לפחות עד גיל 34. הקפטן ירוויח כחצי מיליון יורו לעונה ויצטרף בקרוב למחנה האימונים של הצהובים. בנוסף, ישנה אופציית הארכת חוזה לשנתיים נוספות.

עוד לפני כן, מכבי תל אביב הוציאה הודעה תמוהה במיוחד באתר הרשמי שלה לגבי הקפטן דור פרץ, שם נכתב: "דור, תודה על זכרונות מ-4 עונות נפלאות" וסרטון עם רגעיו הגדולים בפנים. עם זאת, התברר שמדובר במתיחה גדולה וכמה דקות לאחר מכן הם פרסמו את ההודעה רשמית על החתימה.

כאמור,לאחר שהמריא לקרואטיהעל מנת להתרשם מדינמו זאגרב ולבחון האם יוכל לנהל שם חיי משפחה, דור פרץ החליט שהוא רוצה להישאר בישראל ולגדל את ביתו, כשהגורם המשפחתי בהחלט היה זה שהכריע.

לפי גורמים המעורים בפרטים, פרץ הביע הערכה רבה כלפי דינמו זאגרב וההזדמנות שהוצעה לו, ואף התנצל בפני אנשי המועדון והנשיא על החלטתו. למרות ששקל ברצינות את המעבר,הוא בחר להישאר בישראל.

דור פרץ חוגג. ימשיך בצהוב,צילום: עמי שומן

קני מילר היה גורם מכריע

החוזה עליו חתם עם הצהובים נמוך בהרבה מזה שיכל לקבל בדינמו זאגרב. ההצעה של הקבוצה הקרואטית הוערכה בכ-700 אלף יורו לעונה, בחוזה לשנתיים. כמו כן,מינויו של קני מילר למאמן הקבוצה היווה גורם משמעותילהחלטתו של הקשר שכן הוא מאוד מעריך את הקפטן שלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ג'ק אנגלידיס בהשקת המדים של מכבי תל אביב // ניצן פלד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר